Η Έμα Στόουν χορεύει ξέφρενα στα γυρίσματα του «AND» του Γιώργου Λάνθιμου

Η Έμα Στόουν χορεύει ξέφρενα στα γυρίσματα του «AND» του Γιώργου Λάνθιμου Facebook Twitter
0

Η Έμα Στόουν συνεχίζει τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «AND» του Γιώργου Λάνθιμου στη Νέα Ορλεάνη.

Νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν την 34χρονη ηθοποιό να χορεύει ξέφρενα στα γυρίσματα σκηνών για την ταινία, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λάνθιμος μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της, Τζέσι Πλέμονς, 34 ετών, και Μάργκαρετ Κουάλεϊ, 28 ετών.

Σε άλλα πλάνα που διέρρευσαν, η Έμα Στόουν φαίνεται μαζί με τους Τζέσι και Μάργκαρετ, με πιο σοβαρή έκφραση αυτή τη φορά, αλλά τα ίδια ρούχα- καφέ κοστούμι, σαγιονάρες και κόκκινο κραγιόν. 

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει ελάχιστα γνωστά για την πλοκή του «AND», αλλά η ταινία διαθέτει ένα all-star καστ και τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Το πρότζεκτ ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα τέλη Σεπτεμβρίου, αποκαλύπτοντας ότι η Έμα Στόουν και ο φίλος της Τέιλορ Σουίφτ, Τζο Άλγουιν, θα ξανασυναντηθούν με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη του «The Favourite», Γιώργο Λάνθιμο.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Πλέμονς, Κουάλεϊ, Γουίλεμ Νταφόε, Χονγκ Τσάου και Μαμουντού Άθι.

Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου (Dogtooth, The Killing Of a Sacred Deer), αλλά οι λεπτομέρειες της υπόθεσης κρατούνται μυστικές. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM