Σωτήρης Τσιόδρας: Είχε ατύχημα, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ- Υποβλήθηκε σε επέμβαση

Σωτήρης Τσιόδρας χαμογελά Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο Σωτήρης Τσιόδρας, έπειτα από ατύχημα που είχε το Σάββατο. 

Ο λοιμωξιολόγος γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στο χέρι και στο πόδι, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit. 

Ο κ. Τσιόδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι, ενώ οι γιατροί αποφάσισαν να αντιμετωπιστεί συντηρητικά ο τραυματισμός του στο πόδι. 

Ο καθηγητής δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο εντός της ημέρας ή αύριο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM