Κιβωτός του Κόσμου: Το μεσημέρι η ανακοίνωση της νέας διοίκησης

Κιβωτός του Κόσμου: Το μεσημέρι η ανακοίνωση της νέας διοίκησης Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση της νέα διοίκησης για την Κιβωτό του Κόσμου εν μέσω καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές. 

«Πήραμε την απόφαση εχθές. Το μεσημέρι θα βγει η υπουργική μου απόφαση για την αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου. Τη δουλεύαμε όλο το βράδυ, ξέρουμε τα ονόματα, μας λείπει κάτι για να την κλείσουμε, οπότε το μεσημέρι θα έχει κλείσει», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Σε ερώτηση για το είδος των ατόμων που έχουν επιλεγεί για τη νέα διοίκηση η υφυπουργός απάντησε ότι θα είναι «άνθρωποι παιδικής προστασίας, άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους έτσι σε παιδιά είτε σε κλειστές δομές είστε σε ανοιχτές και γνωρίζουν πως να τρέχουν σωστά τέτοιου τύπου δομές». 

Αναφορικά με το μέλλον των δομών και τον έλεγχο σε αυτές η υφυπουργός σημείωσε ότι «το πλαίσιο έχει αλλάξει και το αλλάξαμε ακριβώς για να μπουν κανόνες».

Παράλληλα, η υφυπουργός ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα εάν στην Κιβωτό υπάρχει κύκλωμα υιοθεσιών και κατά πόσο ή εάν έχουν γίνει οικονομικές ατασθαλίες.

Επιπλέον, η κα Μιχαηλίδου ανέφερε ότι τα στόματα «άνοιξαν» μετά την υπόθεση της Κιβωτού και είναι πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια καταγγελίες και για άλλες δομές αν και τόνισε ότι επί του παρόντος «δεν γνωρίζει κάτι».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Ελλάδα / Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Μετωπική επίθεση στις καταγγέλλουσες και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξαπέλυσε ο ηθοποιός ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου – Παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για σεξουαλικές συνευρέσεις αλλά αρνήθηκε κάθε πράξη βίας ή εξαναγκασμού
LIFO NEWSROOM
ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Ελλάδα / ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Συνολικά 47.410 υποψήφιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, με την πρώτη φάση να διεξάγεται στην Αθήνα από 20 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, και τη δεύτερη στη Θεσσαλονίκη από 12 έως 27 Ιουλίου
LIFO NEWSROOM