Έρχεται στη Θεσσαλονίκη η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στη Κωνσταντινούπολη -«Θέλω να την αγκαλιάσω», είπε η μητέρα της

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στη Κωνσταντινούπολη -«Θέλω να την αγκαλιάσω», είπε η μητέρα της Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου έφτασαν οι γονείς της Ελληνίδας τραυματία, που χτυπήθηκε κατά την τρομοκρατική επίθεση της Κωνσταντινούπολη.

«Μεγάλη αγωνία το πρωί μίλησα με το παιδί είναι καλά, βιάζεται να βγάλει το θραύσμα από το πόδι», είπε ο πατέρας της 39χρονης, της οποίας η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία.

Δεν έκρυψε, δε, την επιθυμία του για την άμεση επιστροφή της κόρης του στην Ελλάδα για να την εγχειρήσουν Έλληνες γιατροί.

Βίντεο: Οι δηλώσεις του πατέρα της Ελληνίδας τραυματία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η τραυματίας μεταφέρεται με ασθενοφόρο στη Θεσσαλονίκη από την Κωνσταντινούπολη. Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» έχει συσταθεί μια επιτροπή από γιατρούς, τον διευθυντή του τμήματος επειγόντων περιστατικών, έναν πλαστικό και έναν χειρουργό.

Η 39χρονη θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί πότε θα προχωρήσουν σε επέμβαση.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους ήταν στο πλευρό της Αννούλας μου. Το παιδί μου έζησε από θαύμα, πραγματικά, το χρωστάμε στην Παναγία αυτό είναι σίγουρο», ανέφερε η μητέρα της, προσθέτοντας: «Με το που θα έρθει το παιδί να το αγκαλιάσω, να χειρουργηθεί και να σταματήσει εκεί το πρόβλημά του».

«Η Άννα μιλάει πολύ καλά αγγλικά και λίγα τουρκικά, αλλά δε μπορούσε να συνεννοηθεί με τους γιατρούς στο νοσοκομείο, γιατί μας είπαν από το προξενείο ότι απαγορεύεται να μιλάνε είτε αγγλικά είτε άλλη γλώσσα, παρά μόνο τουρκικά. Έπρεπε να τη φέρουμε εδώ και να πληρώσουμε τα νοσήλια, αλλά αυτό είναι δευτερεύον. Για εμένα προέχει η ζωή του παιδιού μου, να έρθει και να το αγκαλιάσω εδώ. Ήθελα να είναι εδώ για να τρέξουμε εμείς οι γονείς. Είναι φυσικό ο κάθε γονιός να θέλει το παιδί του κοντά του, για τα παιδιά μας ζούμε», τόνισε.

Ερωτηθείσα για το πώς θα αντιδράσει όταν πρωτοδεί την κόρη της είπε «θα της πω ότι τη λατρεύω».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM