Θεσσαλονίκη: 14χρονη κατήγγειλε 42χρονο για ασελγείς πράξεις σε βάρος της- Συνελήφθη ο άνδρας

Σήμα stop με το χέρι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Ένας 42χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταγγελία 14χρονης ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. 

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι ο 42χρονος την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, σύμφωνα με το ΑΠΕ.  

Η 14χρονη εκμυστηρεύθηκε στους γονείς της τι συνέβη και εκείνοι προσέφυγαν στην αστυνομία. Στη συνέχεια ο 42χρονος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM