Χαλάνδρι: Μαθήτρια λιποθύμησε σε ομαδικό «παιχνίδι» ασφυξίας

Χαλάνδρι: Μαθήτρια λιποθύμησε σε ομαδικό «παιχνίδι» ασφυξίας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Μια μαθήτρια σε Γυμνάσιο του Χαλανδρίου κατέληξε να λιποθυμήσει «παίζοντας» το λεγόμενο black-out challenge με συμμαθητές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Alpha, το περιστατικό σημειώθηκε στο 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, όταν τρεις μαθητές της Β’ Γυμνασίου έπαιξαν κατά τη διάρκεια διαλείμματος, το συγκεκριμένο «παιχνίδι».

Κατά τη διάρκεια του challenge, το κορίτσι έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και κινδύνευσε να τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το σχολείο ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό και έστειλε mail στους μαθητές, με το οποίο τους ζητά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Την παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση με σκοπό να την απολύσουν»

Ο θείος της 57χρονης Σοφίας Χρηστίδου έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά των Διευθύνσεων του σχολείου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
THE LIFO TEAM
ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM
Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM