Άνω Λιόσια: Έκανε παρατήρηση για τη δυνατή μουσική και δέχθηκε επίθεση με τσιμεντόλιθο

Άνω Λιόσια: Έκανε παρατήρηση για τη δυνατή μουσική και δέχθηκε επίθεση με τσιμεντόλιθο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EUROKINISSI
0

Στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα, κατέληξε ένας 40χρονος κάτοικος στα Άνω Λιόσια όταν επιχείρησε να κάνει παρατήρηση σε δύο νεαρούς για τη δυνατή μουσική που είχαν βάλει.

Τα δύο άτομα βρέθηκαν έξω από το σπίτι του θύματος ξημερώματα και όταν εκείνος βγήκε για να τους ζητήσει να χαμηλώσουν τη μουσική, δέχθηκε άγρια επίθεση.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον Alpha ο αδελφός του, «την ώρα που βγήκαμε να τους κάνουμε παρατήρηση, μας έκαναν λεκτική επίθεση και όταν πλησιάσαμε, έκαναν όπισθεν να μας πατήσουν».

Στη συνέχεια, χτύπησαν τον αδελφό του στον αυχένα, στο στήθος και το γόνατο με έναν τσιμεντόλιθο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. 

«Την τελευταία στιγμή, πήραν μία μεγάλη πέτρα και ο ένας φώναζε στον άλλον "σκότωσέ τον"» συμπλήρωσε ο αδελφός του θύματος, προσθέτοντας πως εκείνη τη στιγμή βγήκαν περίοικοι και σταμάτησε η επίθεση.

Οι δράστες το έσκασαν από το σημείο, ενώ ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο καθώς κόπηκε ο τένοντάς του, αλλά έχει και κάταγμα.

Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM
Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Σε βίντεο που τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, διακρίνονται αστυνομικοί να σπεύδουν στο σημείο, χωρίς αρχικά να έχουν αντιληφθεί την παρουσία της βαριά τραυματισμένης γυναίκας
LIFO NEWSROOM