Οικονόμου για Τσίπρα: Μέτρησε τον αέρα και τον μοίρασε για χωράφια

Ο Γιάννης Οικονόμου κρατά φάκελο Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε ότι «σε τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα δεν έμαθε», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το βήμα της ΔΕΘ. 

«Ο κ. Τσίπρας είχε στη ΔΕΘ μια τελευταία ευκαιρία, πριν από τις επόμενες εκλογές: να δείξει ότι κάτι έμαθε από τα τραγικά λάθη της πολιτικής του διαδρομής και ότι αντιλαμβάνεται, έστω στοιχειωδώς, τη σύνθετη και δύσκολη πραγματικότητα στην Ελλάδα και την Ευρώπη», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

«Απόψε κατάφερε το αλήστου μνήμης “Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης”, που είχε άλλοτε παρουσιάσει, να φαντάζει έως και μίζερο. Όπως λέει ο Αριστοφάνης, ο κ. Τσίπρας σήμερα μέτρησε τον αέρα και τον μοίρασε για χωράφια», συνέχισε ο κ. Οικονόμου. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε μέτρα «που κοστίζουν πάνω από 20 δισ. ευρώ ετησίως, ποσό που θα εκτόξευε κατά 10% το πρωτογενές έλλειμμα της χώρας, κάτι που θα οδηγούσε κατευθείαν σε νέα μνημόνια», ανέφερε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

«Καμιά σοβαρότητα, καμιά υπευθυνότητα. Ενώ παρουσίαζε την εικόνα μιας περίπου κατεστραμμένης χώρας, την ίδια στιγμή μοίραζε δεκάδες δισεκατομμύρια. Λεφτά σε όλους και προσλήψεις παντού. Θα…θα…θα…», ανέφερε ακόμη μεταξύ άλλων. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM