Μέγκαν Μαρκλ: Νο.1 το podcast της στο Spotify- Εκθρόνισε τον Τζο Ρόγκαν

Μέγκαν Μαρκλ: Νο.1 το podcast της στο Spotify- Εκθρόνισε τον Τζο Ρόγκαν Facebook Twitter
φωτ.: Archewell Foundation
0

Η Μέγκαν Μαρκλ κατέκτησε τη Νο. 1 θέση στα charts του Spotify μετά την κυκλοφορία του podcast της «Archetypes».

Ανέβηκε στην κορυφή δε, σε έξι αγορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

Προς το παρόν, το «Archetypes» εκθρόνισε και το πιο δημοφιλές στην πλατφόρμα «The Joe Rogan Experience», το οποίο στις ΗΠΑ είναι σταθερά το podcast με τις περισσότερες ακροάσεις στο Spotify.

Το «Archetypes», που κυκλοφόρησε την Τρίτη με καλεσμένη την Σερένα Γουίλιαμς αποκλειστικά στο Spotify, βρέθηκε στο Νο. 1 σε ΗΠΑ, Καναδά, Βρετανία, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Στο επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας η Μέγκαν Μαρκλ θα φιλοξενήσει την Μαράια Κάρεϊ.

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας, η Μαρκλ μιλά με τη Σερένα Γουίλιαμς για τα διπλά πρότυπα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όταν χαρακτηρίζονται ως «φιλόδοξες» και τον αντίκτυπο που έχει αυτό σε άλλες πτυχές της ζωής τους, καθώς και για το πώς τις αντιλαμβάνονται οι γύρω τους.

Στην πρεμιέρα φιλοξενήθηκε επίσης η Δρ Laura Kray, μια κορυφαία εμπειρογνώμονας για τη διάκριση των φύλων στον εργασιακό χώρο και τον τρόπο με τον οποίο αυτά τα αρχέτυπα επηρεάζουν όλους μας.

Στο «Archetypes», η Δούκισσα του Σάσεξ προσκαλεί πολιτιστικούς σχολιαστές, ιστορικούς και σύγχρονους στοχαστές να εμβαθύνουν στην προέλευση των στερεοτύπων για τις γυναίκες και στο πώς αυτά διαμορφώνουν την πορεία της ζωής.

Η εβδομαδιαία σειρά παράγεται από την Archewell Audio των Μέγκαν και του Πρίγκιπα Χάρι σε συνεργασία με το Gimlet Media του Spotify.

Η Archewell Audio υπέγραψε για πρώτη φορά το αποκλειστικό σύμφωνο podcast με το Spotify στα τέλη του 2020, με αποστολή την «παραγωγή προγραμμάτων που διασκεδάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο», καθώς και την «προβολή διαφορετικών οπτικών και φωνών» με στόχο να «χτίσει την κοινότητα μέσω κοινής εμπειρίας, αφηγήσεων και αξιών».

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM