Οριστικοποιήθηκε το «χρυσό» διαζύγιο Μέρντοχ & Χολ – Πώς θα μοιραστεί η αμύθητη περιουσία

Οριστικοποιήθηκε το «χρυσό» διαζύγιο Μέρντοχ & Χολ – Πώς θα μοιραστεί η αμύθητη περιουσία Facebook Twitter
0

Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ και της Τζέρι Χολ ύστερα από έξι χρόνια κοινού βίου.

Το τέως ζεύγος ανακοίνωσε πως έφτασαν σε συμβιβασμό, λίγο αφού έγινε γνωστό πως ο Χολ είχε αιτηθεί αναίρεση της αίτησης διαζυγίου που κατέθεσε. 

«Η Τζέρι και ο Ρούπερ Μέρντοχ ολοκλήρωσαν το διαζύγιό τους. Παραμένουν καλοί φίλοι και εύχονται ο ένας στον άλλο τα καλύτερα για μέλλον» σημείωσα οι δικηγόροι τους, σε κοινή δήλωση. 

Ο 91χρονος και ο 66χρονη είχαν παντρευτεί το 2016 και η είδηση του χωρισμού είχε γίνει γνωστή τον Ιούνιο. Η Χολ, σύμφωνα με πηγές, παραμένει «πολύ λυπημένη» με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Πιστεύει, δε, πως τα παιδιά του τέως - πλέον - συζύγου της έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο διαζύγιο. 

Η περιουσία

Χολ και Μέρντοχ είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική μοιρασιά της περιουσίας, καθώς ό,τι αποκτήθηκε πριν από τον γάμο παραμένει στην ιδιοκτησία του μεγιστάνα. 

Στην αίτηση που έκανε η Χολ για την ακύρωση της αίτησης διαζυγίου, αναφερόταν, μεταξύ άλλων, πως το άλλοτε μοντέλο «δεν έχει πλήρη γνώση των περιουσιακών στοιχείων και οφειλών του (σ.σ. Μέρντοχ)». 

Οριστικοποιήθηκε το «χρυσό» διαζύγιο Μέρντοχ & Χολ – Πώς θα μοιραστεί η αμύθητη περιουσία Facebook Twitter
Mε τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016

Το Forbes εκτιμά πως τα περιουσιακά του στοιχεία, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Fox News, το Times of London αλλά και η Wall Street Journal, αξίζουν περίπου 19,6 δισεκατομμύρια. 

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από την πλευρά της Χολ θα είναι πλουσιότερη κατά περίπου 300 εκατομμύρια μετά το διαζύγιο και θα λάβει και δύο σπίτια. Η άλλη πλευρά, ωστόσο, αναφέρει πως κερδίζει περίπου 60 εκατομμύρια μετά τον συμβιβασμό. 

Μία από τις επιθυμίες της 66χρονης ήταν να περάσει στην κατοχή της ένα ράντσο στην Μοντάνα, αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που φαίνεται ότι δεν πήρε. Έχασε, επίσης, τον αμπελώνα Moraga στο Μπελ Έρ. Το σπίτι χτίστηκε το 1920, μοιάζει με αγροικία στη Τοσκάνη και διαθέτει 11 υπνοδωμάτια. Ο Μέρντοχα το αγόρασε για 27 εκατομμύρια δολάρια το 2013.

Αντ΄αυτών, θα πάρει ένα ακίνητο στη Βρετανία, αξίας 13 εκατ., και ένα στη Γαλλία, το οποίο είχε αποκτηθεί πριν από τέσσερα χρόνια. 

Αυτό είναι το τέταρτο διαζύγιο για τον Μέρντοχ, ο οποίος γνωρίζει καλά, πλέον, πως να διαπραγματεύεται τους χωρισμούς του. Η Άννα Μαρία Τορβ, με την οποία ήταν παντρεμένος 31 χρόνια, πήρε 1,3 δισ. το 1999, ενώ η Γουέντι Ντενγκ, η προκάτοχος της Χολ, φέρεται να πήρε 300 εκατ. 

Με πληροφορίες από Los Angeles Times και Daily Mail

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για απελευθέρωση των ομήρων  ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πετυχαίνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα προς τη λήξη του πολέμου. 
LIFO NEWSROOM
«Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Διεθνή / «Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Πρώην στρατιώτες που στρατολογήθηκαν από ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας περιγράφουν πώς εκπαίδευαν ανήλικους μαχητές υπό την αιγίδα παραστρατιωτικών δυνάμεων
LIFO NEWSROOM
Υπό πίεση το Βέλγιο: Η Δύση ζητά τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για την Ουκρανία

Διεθνή / Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ζητούν να ανοίξουν τα ρωσικά κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας

Το Βέλγιο δέχεται αυξανόμενη πίεση από ΗΠΑ και Ευρωπαίους συμμάχους να επιτρέψει τη χρήση παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας, καθώς ο πόλεμος και οι ανάγκες ανοικοδόμησης εντείνονται
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες θα συναντηθούν με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ για να συζητήσουν τη μελλοντική αγορά φαρμάκων, με τη BlinkRx να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Η νέα Δεξιά της Βρετανίας: 7 πολιτικές «copy-paste» από το MAGA του Τραμπ

Διεθνή / Η νέα Δεξιά της Βρετανίας: Επτά πολιτικές «copy-paste» από το MAGA του Τραμπ

Οι Βρετανοί Συντηρητικοί αντιγράφουν τις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ, από τις μαζικές απελάσεις μέχρι την απόρριψη διεθνών συμφωνιών. Η Κέμι Μπάντενοκ φέρνει το “Make America Great Again” στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκαλώντας πολιτικό σεισμό ενόψει εκλογών
LIFO NEWSROOM