Οριστικοποιήθηκε το «χρυσό» διαζύγιο Μέρντοχ & Χολ – Πώς θα μοιραστεί η αμύθητη περιουσία

Οριστικοποιήθηκε το «χρυσό» διαζύγιο Μέρντοχ & Χολ – Πώς θα μοιραστεί η αμύθητη περιουσία Facebook Twitter
0

Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ και της Τζέρι Χολ ύστερα από έξι χρόνια κοινού βίου.

Το τέως ζεύγος ανακοίνωσε πως έφτασαν σε συμβιβασμό, λίγο αφού έγινε γνωστό πως ο Χολ είχε αιτηθεί αναίρεση της αίτησης διαζυγίου που κατέθεσε. 

«Η Τζέρι και ο Ρούπερ Μέρντοχ ολοκλήρωσαν το διαζύγιό τους. Παραμένουν καλοί φίλοι και εύχονται ο ένας στον άλλο τα καλύτερα για μέλλον» σημείωσα οι δικηγόροι τους, σε κοινή δήλωση. 

Ο 91χρονος και ο 66χρονη είχαν παντρευτεί το 2016 και η είδηση του χωρισμού είχε γίνει γνωστή τον Ιούνιο. Η Χολ, σύμφωνα με πηγές, παραμένει «πολύ λυπημένη» με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Πιστεύει, δε, πως τα παιδιά του τέως - πλέον - συζύγου της έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο διαζύγιο. 

Η περιουσία

Χολ και Μέρντοχ είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική μοιρασιά της περιουσίας, καθώς ό,τι αποκτήθηκε πριν από τον γάμο παραμένει στην ιδιοκτησία του μεγιστάνα. 

Στην αίτηση που έκανε η Χολ για την ακύρωση της αίτησης διαζυγίου, αναφερόταν, μεταξύ άλλων, πως το άλλοτε μοντέλο «δεν έχει πλήρη γνώση των περιουσιακών στοιχείων και οφειλών του (σ.σ. Μέρντοχ)». 

Οριστικοποιήθηκε το «χρυσό» διαζύγιο Μέρντοχ & Χολ – Πώς θα μοιραστεί η αμύθητη περιουσία Facebook Twitter
Mε τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016

Το Forbes εκτιμά πως τα περιουσιακά του στοιχεία, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Fox News, το Times of London αλλά και η Wall Street Journal, αξίζουν περίπου 19,6 δισεκατομμύρια. 

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από την πλευρά της Χολ θα είναι πλουσιότερη κατά περίπου 300 εκατομμύρια μετά το διαζύγιο και θα λάβει και δύο σπίτια. Η άλλη πλευρά, ωστόσο, αναφέρει πως κερδίζει περίπου 60 εκατομμύρια μετά τον συμβιβασμό. 

Μία από τις επιθυμίες της 66χρονης ήταν να περάσει στην κατοχή της ένα ράντσο στην Μοντάνα, αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που φαίνεται ότι δεν πήρε. Έχασε, επίσης, τον αμπελώνα Moraga στο Μπελ Έρ. Το σπίτι χτίστηκε το 1920, μοιάζει με αγροικία στη Τοσκάνη και διαθέτει 11 υπνοδωμάτια. Ο Μέρντοχα το αγόρασε για 27 εκατομμύρια δολάρια το 2013.

Αντ΄αυτών, θα πάρει ένα ακίνητο στη Βρετανία, αξίας 13 εκατ., και ένα στη Γαλλία, το οποίο είχε αποκτηθεί πριν από τέσσερα χρόνια. 

Αυτό είναι το τέταρτο διαζύγιο για τον Μέρντοχ, ο οποίος γνωρίζει καλά, πλέον, πως να διαπραγματεύεται τους χωρισμούς του. Η Άννα Μαρία Τορβ, με την οποία ήταν παντρεμένος 31 χρόνια, πήρε 1,3 δισ. το 1999, ενώ η Γουέντι Ντενγκ, η προκάτοχος της Χολ, φέρεται να πήρε 300 εκατ. 

Με πληροφορίες από Los Angeles Times και Daily Mail

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη απόδραση: Βορειοκορεάτης κολύμπησε 10 ώρες για να φτάσει στη Νότια Κορέα

Διεθνή / Απίστευτη απόδραση: Βορειοκορεάτης κολύμπησε 10 ώρες για να φτάσει στη Νότια Κορέα

Βορειοκορεάτης άνδρας διέφυγε από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, κολυμπώντας 10 ώρες κατά μήκος της ακτής και αποφεύγοντας ένοπλους φρουρούς με εντολή να σκοτώσουν κάθε φυγά
ΦΩΤ.: GETTY
Πώς η συναυλία των Oasis το 2009 προκάλεσε τη πιο ισχυρή σεισμική δόνηση στο Εδιμβούργο

Διεθνή / Πώς η συναυλία των Oasis το 2009 προκάλεσε την πιο ισχυρή σεισμική δόνηση στο Εδιμβούργο

Η συναυλία των Oasis τον Ιούνιο του 2009 ξεπέρασε σε ένταση ακόμα και εκείνη των Red Hot Chili Peppers τον Ιούνιο του 2004, των Kings of Leon τον Ιούνιο του 2011, αλλά και της Taylor Swift τον Ιούνιο του 2024
LIFO NEWSROOM
Ιστορική σύνοδος ειρήνης στον Λευκό Οίκο: Τραμπ, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν υπογράφουν συμφωνία μετά από δεκαετίες συγκρούσεων

Διεθνή / Ιστορική σύνοδος ειρήνης στον Λευκό Οίκο: Τραμπ, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν υπογράφουν συμφωνία μετά από δεκαετίες συγκρούσεων

Ο Ντόναλντ Τραμπ φιλοξενεί στον Λευκό Οίκο τον πρωθυπουργό της Αρμενίας και τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν για την «Ιστορική Σύνοδο Ειρήνης», με στόχο τον τερματισμό δεκαετιών πολέμου και την υπογραφή συμφωνίας που ανοίγει νέους διαδρόμους στην περιοχή του Νότιου Καυκάσου
LIFO NEWSROOM
Συρία: Ο σεκταρισμός και η βία επιστρέφουν υπό την ηγεσία του σουνίτη τζιχαντιστή Αχμέτ αλ Σαράα

Διεθνή / Η πτώση Άσαντ δεν έφερε ενότητα – Ο Σαράα δοκιμάζεται από νέο κύμα βίας

Μετά την πτώση Άσαντ, η Συρία βρίσκεται αντιμέτωπη με νέο κύμα σεκταριστικής βίας - Η ηγεσία του Αχμάντ αλ-Σαράα αμφισβητείται, καθώς οι ελπίδες για ενότητα δίνουν τη θέση τους στον θρησκευτικό διχασμ
LIFO NEWSROOM