Άδολη Γη Ροζέ, Αντωνόπουλου: Ένας ροζέ ημίξηρος οίνος που χρωματίζει τους μήνες του καλοκαιριού

Άδολη Γη Ροζέ, Ανωνόπουλου: Ένας ροζέ ημίξηρος οίνος που χρωματίζει τους μήνες του καλοκαιριού Facebook Twitter
0

Το χρώμα του καλοκαιρινού ουρανού την ώρα που δύει ο ήλιος είναι η μαγεία αυτής της εποχής. Μια παλέτα από ροζ αποχρώσεις ξεδιπλώνεται μπροστά σου εκείνη τη στιγμή που η μέρα τελειώνει κι εσύ θέλεις να την απολαύσεις όσο δυνατόν περισσότερο.

Άδολη Γη Ροζέ, Ανωνόπουλου: Ένας ροζέ ημίξηρος οίνος που χρωματίζει τους μήνες του καλοκαιριού Facebook Twitter

Η καλοκαιρινή απόλαυση έχει έτσι κι αλλιώς χρώμα ροζέ. Το χρώμα του κρασιού που συνοδεύει τις γευστικές σου αναζητήσεις και τα τελευταία χρόνια κατακτά τη θέση που του αξίζει. Είτε ως ποτό, είτε ως συνοδευτικό του γεύματος, το ροζέ κρασί αποδεικνύει τη μοναδική αξία του αφού συνδυάζει μέρος του αρωματικού προφίλ των ερυθρών οίνων, όπως κάποια κόκκινα φρούτα, βατόμουρο, κεράσι, βύσσινο, φράουλα, με τη δροσιά και τη ζωντάνια λευκών. Ένα πάντρεμα που γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό χάρη στη δροσιά που συναντάς σε ένα ροζέ ποτήρι το οποίο σερβίρεται σε χαμηλή θερμοκρασία και γίνεται ιδανική επιλογή από την αρχή του καλοκαιριού μέχρι το τέλος του φθινοπώρου.

Άδολη Γη Ροζέ, Ανωνόπουλου: Ένας ροζέ ημίξηρος οίνος που χρωματίζει τους μήνες του καλοκαιριού Facebook Twitter
Άδολη Γη Ροζέ, Ανωνόπουλου: Ένας ροζέ ημίξηρος οίνος που χρωματίζει τους μήνες του καλοκαιριού Facebook Twitter

Η Ορεινή Άδολη Γη ροζέ είναι το κρασί που θα σημαδέψει τις καλοκαιρινές σου στιγμές. Οι ορεινοί αμπελώνες του Οινοποιείου Αντωνόπουλου προσφέρουν τις δύο ποικιλίες Cabernet sauvignon και Syrah, οι οποίες δημιουργούν ένα εξαιρετικό blend. Αυτό είναι που χαρίζει στην πρώτη ύλη τα μοναδικά της χαρακτηριστικά ώστε να δημιουργηθεί αυτό το κρασί με τα λεπτεπίλεπτα αρώματα, τη βελούδινη υφή και τη δροσιστική οξύτητα.

Άδολη Γη Ροζέ, Ανωνόπουλου: Ένας ροζέ ημίξηρος οίνος που χρωματίζει τους μήνες του καλοκαιριού Facebook Twitter

Ένας ροζέ ημίξηρος οίνος που συνδυάζει τα αρώματα των κόκκινων φρούτων με μια δροσιστική οξύτητα και τα λιγοστά σάκχαρα. Χαρακτηριστικά που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ισορροπία και προσδίδουν πλούτο στο στόμα. Οι νύξεις κρέμας ζαχαροπλαστικής το κάνουν ακόμα πιο πολύπλοκο και προσφέρουν εξαιρετικό pairing με έντονες γεύσεις, όπως οι έθνικ κουζίνες του καλοκαιριού και οι γλυκόξινες σάλτσες της ασιατικής μαγειρικής. Αλλά και μόνο του, ως ένα παγωμένο ποτήρι που σε ταξιδεύει με τη γεύση του, αυτό το κρασί ισορροπεί τέλεια την οξύτητα με τα υπολειμματικά σάκχαρα και σε μαγεύει.

Η Ορεινή Άδολη Γη ροζέ των Αμπελώνων Αντωνόπουλου, είναι το κρασί του καλοκαιριού, της χαλάρωσης, της ξεκούρασης και της γευστικής ανακάλυψης καθώς προκαλεί τους καλύκές σου να περάσουν από όλο το φάσμα γεύσεων. Αυτή η εμπειρία είναι που κάνει τους ζεστούς μήνες πιο απολαυστικούς καθώς χρωματίζει όλο το καλοκαίρι με τις ροζέ αποχρώσεις του.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini «στου Ηλία» Μαρινάκη 

Γεύση / Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini στου Ηλία Μαρινάκη 

Στην πιάτσα των Ιλισίων, σε ένα μέρος όπου όλα είναι μελετημένα, ένας πολύπειρος και προσγειωμένος μπάρμαν μας καλεί να χαθούμε στον «Κήπο των επίγειων απολαύσεων», συζητώντας και πίνοντας κλασικά αλλά αναβαθμισμένα κοκτέιλ.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ, DELI

Γεύση / Ο μεγάλος οδηγός του Αθηναίου καλοφαγά: Τα 51 πιο νόστιμα σημεία της πόλης

Εξειδικευμένα παντοπωλεία, deli με αλλαντικά και τυριά από την Ελλάδα και τον κόσμο, χασάπικα για κρέατα άριστης ποιότητας, κάβες και φούρνοι με ψωμιά παραδοσιακά αλλά και νέας εποχής, σε μια λίστα που μπορεί να είναι ο παράδεισος του foodie.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία στην Αθήνα;

Γεύση / Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία τούρτα της Αθήνας;

Όσο και αν η τέχνη της ζαχαροπλαστικής έχει κάνει άλματα στη χώρα μας, δεν έχουμε πάψει ποτέ να αγαπάμε τα «παλιά γλυκά» που μας θυμίζουν παιδικά χρόνια, οικογενειακές συγκεντρώσεις, γενέθλια και γιορτές.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ