Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν νεαρό στη μέση του δρόμου- Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν νεαρό στη μέση του δρόμου- Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση Facebook Twitter
Φωτ.: thestival
0

Νέο αιματηρό επεισόδιο συνέβη στη Θεσσαλονίκη, καθώς πυροβόλησαν νεαρό στον δρόμο, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. 

Το θύμα είναι ένας αραβόφωνος νεαρός, ενώ οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής κατέγραψαν έξι εμπλεκόμενους στην επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival. Η επίθεση έγινε στην οδό Νεοχωρίου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης και αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην αστυνομία πως άκουσαν έξι πυροβολισμούς. 

Αρχικά, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα πυροβόλησε. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν άλλα τρία άτομα, που κινήθηκαν εναντίον του θύματος. Μετά την επίθεση, ο νεαρός περπάτησε με όσες δυνάμεις είχε μέχρι κοντινό βενζινάδικο, όπου ζήτησε βοήθεια και ο υπάλληλος του πρατηρίου καυσίμων κάλεσε το ΕΚΑΒ. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. 

Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο και προχώρησε σε έξι προσαγωγές. Από τις έρευνες που έγιναν στην περιοχή δεν βρέθηκαν κάλυκες. Η αστυνομία εξετάζει την πληροφορία ότι ένας από τους εμπλεκόμενους στο αιματηρό επεισόδιο μάζεψε τους κάλυκες, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». 

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής υπήρξε επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κατά το οποίο τραυματίστηκε ένας 23χρονος που νοσηλεύεται. Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, ενώ οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».  

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM
Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM