ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αντιδήμαρχος της Μάνδρας «χτύπησε και τραυμάτισε» γυναίκα συνάδελφό του- Παύθηκε από τα καθήκοντά του

Αντιδήμαρχος της Μάνδρας «χτύπησε και τραυμάτισε» γυναίκα συνάδελφό του- Παύθηκε από τα καθήκοντά του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Αντιδήμαρχος της Μάνδρας- Ειδυλλίας επιτέθηκε σε γυναίκα συνάδελφό του μέσα στο δημαρχείο- σύμφωνα με τη δημοτική αρχή- και την τραυμάτισε. 

Έπειτα από το πρωτοφανές περιστατικό, ο αντιδήμαρχος παύθηκε από τα καθήκοντά του, με απόφαση του δημάρχου Μάνδρας- Ειδυλλίας, Χρήστο Στάθη. 

Το βίαιο περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, με αυτόπτες μάρτυρες τον γενικό γραμματέα και τον διευθυντή του δήμου. Ο Μελέτιος Αδάμ «άσκησε σωματική βία» στην επίσης αντιδήμαρχο Σωτηρία Αργυρίου, «με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ο οποίος πιστοποιείται από ιατρικές γνωματεύσεις του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας και του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά», αναφέρει η απόφαση του Χρήστου Στάθη για την παύση του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του. 

«Το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές αντιτίθενται πλήρως στις αρχές και θέσεις της δημοτικής αρχής, καθώς θεωρούμε ότι οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα οφείλουν με τη συμπεριφορά τους όχι μόνο να κοσμούν αυτά αλλά και να είναι παράδειγμα προς τους τρίτους», επισημαίνεται ακόμη. 

Εξαιτίας αυτού, ο Μελέτιος Αδάμ παύθηκε από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και του εντεταλμένου συμβούλου που του είχαν ανατεθεί. 

Αντιδήμαρχος της Μάνδρας «χτύπησε και τραυμάτισε» γυναίκα συνάδελφό του- Παύθηκε από τα καθήκοντά του Facebook Twitter

Ακολούθησε ανακοίνωση της παράταξης της δημοτικής αρχής, στην οποία καταδικάστηκε η συμπεριφορά του πρώην, πλέον, αντιδημάρχου. «Η παράταξη μας είναι αμετακίνητη από τις αρχές που θέτουν στην κορυφή των κοινωνικών αξιών το σεβασμό στο συνάνθρωπο, καταδικάζοντας ακαριαία και χωρίς δεύτερη σκέψη κάθε πράξη ανάλογη με αυτή του Μελετίου Αδάμ», αναφέρει η ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιείται ότι ο κ. Μελέτιος αποπέμφθηκε από τη δημοτική παράταξη. 

«Ο Μελέτιος Αδάμ ο οποίος χτύπησε και τραυμάτισε απρόκλητα την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 την αντιδήμαρχο Σωτηρία Αργυρίου, παρουσία του γενικού γραμματέα και του διευθυντή υπηρεσιών του δήμου, όπως και λοιπών υπαλλήλων, αποτελεί παρελθόν για την παράταξη μας.

Συμπεριφορές που εμπεριέχουν οποιαδήποτε μορφή βίας δε θα επιτρέψουμε να βρουν χώρο στο δήμο μας, θα καταδικάζονται και θα τυγχάνουν της δέουσας άτεγκτης αντιμετώπισης από όπου, όποιον ή όποιαν κι αν προκύψουν», συνεχίζει η ανακοίνωση, που καταλήγει: 

«Όσον αφορά την παραίτησή του κ. Μελέτιου Αδάμ και τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του, η οποία μας γνωστοποιήθηκε σήμερα, μας αφήνει αδιάφορους, αφού μετά από αυτή τη συμπεριφορά του, έθεσε αυτομάτως τον εαυτό του εκτός παράταξης». 
 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM