Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Ερντογάν με ένα tweet στα τούρκικα

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Ερντογάν με ένα tweet στα τούρκικα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τις τουρκικές αξιώσεις στο Αιγαίο με ένα tweet στα τούρκικα.

«Η Ελλάδα θα προστατέψει την κυριαρχία της απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Ας σταματήσουν λοιπόν οι προκλήσεις και ας επιστρέψουμε στον διάλογο στη βάση του διεθνούς δικαίου» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, έγραψε ότι «η απάντηση στην οικονομική κρίση, που αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί, δεν είναι ο εθνικισμός».

Το tweet στα τούρκικα του κ. Τσίπρα έρχεται μετά από σειρά αναρτήσεων του Ερντογάν στα ελληνικά σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα και το δίκαιο κανενός, δεν επιτρέπει όμως ούτε την παραβίαση των δικαιωμάτων και του δικαίου της από κανέναν». 

Παράλληλα, κάλεσε τη χώρα μας «να συνετιστεί, να μείνει μακριά από όνειρα, ρητορικές και ενέργειες που θα την οδηγήσουν σε αποτελέσματα για τα οποία θα μετανιώσει, όπως συνέβη έναν αιώνα πριν».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM