River West: «Είμαι απεσταλμένος του Θεού» είπε ο οδηγός που έπεσε με αυτοκίνητο σε κατάστημα

River West: «Είμαι απεσταλμένος του Θεού» είπε ο οδηγός που έπεσε με αυτοκίνητο σε κατάστημα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

«Απεσταλμένος του Θεού» φέρεται να δήλωσε ο οδηγός που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία του River West. 

Ήταν λίγο μετά τις 11 το πρωί που ο δράστης έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία καταστήματος. Αμέσως, σήμανε συναγερμός για τυχόν τραυματίες, κλήθηκε η αστυνομία και ο οδηγός συνελήφθη. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως οδηγός ενδέχεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. 

River West: «Είμαι απεσταλμένος του Θεού» είπε ο οδηγός που έπεσε με αυτοκίνητο σε κατάστημα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

«Παρενοχλούσε μια κοπέλα»

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άνδρας φέρεται να παρενοχλούσε μια άλλη οδηγό από το ύψος της Θηβών έως και το εμπορικό κέντρο, χτυπώντας το αυτοκίνητό της με το δικό του. Η γυναίκα, θορυβημένη, οδήγησε ως το κατάστημα και μπήκε στο εμπορικό κέντρο. 

Το αυτοκίνητο του δράστη, μπήκε στην κυριολεξία μέσα στο εμπορικό κέντρο, ξεπερνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες.

River West: «Είμαι απεσταλμένος του Θεού» είπε ο οδηγός που έπεσε με αυτοκίνητο σε κατάστημα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε στο εσωτερικό της εισόδου, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να τρέχει στους ορόφους του εμπορικού κέντρου. Στη θέση του συνοδηγού υπήρχε μια σακούλα με ψυχοφάρμακα.

Το εμπορικό κέντρο εκκενώθηκε από πελάτες και προσωπικό έως ότου η ΕΛ.ΑΣ ελέγξει τους χώρους. Η ΟΠΚΕ έκανε έρευνες με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών - ανιχνευτών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM