ΗΠΑ: Πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ έσκαβε τον τάφο γυναίκας που δολοφόνησε

ΗΠΑ: Πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ έσκαβε τον τάφο γυναίκας που δολοφόνησε Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash / Αρχείου.
0

Ένας άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή στον κήπο του σπιτιού του στη Νότια Καρολίνα, την ώρα που έθαβε μια γυναίκα την οποία είχε στραγγαλίσει.

Σύμφωνα με τον σερίφη και τον ιατροδικαστή της κομητείας Έτζφιλντ, ο Τζόζεφ Μακίνον, 60 ετών, βρέθηκε νεκρός στον κήπο του το πρωί του Σαββάτου. Το πτώμα δεν έφερε κανένα τραύμα και ο θάνατος αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

Ερευνώντας τον θάνατο του Μακίνον οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι ένα άλλο πτώμα, αυτό της Πατρίτσια Ντεντ, 65 ετών, μέσα σε έναν φρεσκοσκαμμένο τάφο.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε τη Δευτέρα διαπιστώθηκε ότι ο Μακίνον πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ η Ντεντ δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Μακίνον επιτέθηκε στην Ντεντ μέσα στο σπίτι, την έδεσε και την έβαλε μέσα σε σακούλες σκουπιδιών. Στη συνέχεια έσκαψε τον τάφο και την έθαψε μέσα. Ενώ κάλυπτε τον τάφο με χώμα, υπέστη καρδιακή προσβολή.

Το κίνητρο της δολοφονίας της γυναίκας παραμένει προς το παρόν άγνωστο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM