NEO VIDCAST

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μητέρα ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μητέρα ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών Facebook Twitter
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, τα οποία πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας, πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα της ισχυριζόταν ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών.

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, στις 12 Απριλίου του 2017 ισχυρίστηκε μέσω των social media ότι διεγνώσθη με καρκίνο των ωοθηκών. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας τόσο των παιδιών της, όσο και δικά της.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha παρουσίασε screen shot από τα μηνύματα που σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ίδια η μητέρα φέρεται να είχε αναρτήσει στα social media από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μητέρα ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών Facebook Twitter
Φωτ.: alpha

Ιατρικές πηγές, πάντως, σημείωσαν στο T-live πώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών», τόνισαν χαρακτηριστικά.

 Οι γιατροί ήθελαν να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας

Νωρίτερα σήμερα, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, έκανε γνωστό ότι οι παιδίατροι στην Πάτρα αναφέρουν πως η Τζωρτζίνα παρουσίαζε προβλήματα υγείας μόνο όταν στο μονόκλινο δωμάτιο που νοσηλευόταν δεν υπήρχε κάποιος γιατρός ή νοσηλευτής. Μάλιστα όπως σημειώνει είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο για να μπορούν να ελέγχουν το παιδί όταν δεν ήταν κάποιος ειδικός μαζί του.

Ένα δεύτερο θέμα που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο λόγος που τα τρία αδέρφια νοσηλεύονταν σε μονόκλινο δωμάτιο. Η μητέρα φέρεται να είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως τα παιδιά της νοσηλεύονταν σε μονόκλινο έπειτα από σχετική πρόταση των γιατρών. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί της μητέρας φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζουν οι γιατροί, σύμφωνα με τους οποίους είχε προηγηθεί η επίκληση της μητέρας των κοριτσιών, λέγοντας πως ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων και ζαλιζόταν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας δεν προέκυπτε βλάβη από γιατρό ή φάρμακο.

«Δεν προέκυπτε βλάβη από ιατροφαρμακευτικό χειρισμό. Αυτό κατέγραψα στην έκθεσή μου. Είχα συστήσει να γίνουν επανεξετάσεις τότε. Θεωρώ ότι όλα αυτά θα γίνουν με μέριμνα του ιατροδικαστή και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών που διαχειρίζεται το περιστατικό», δήλωσε ο κ. Τσαντίρης στο Mega.

Ο κ. Τσαντίρης τόνισε πως πρόκειται για σπάνιες περιπτώσεις που θα πρέπει να εξεταστούν τα πάντα, αν και θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να τύχουν στην ίδια οικογένεια τρία σπάνια νοσήματα.

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM