Καλλιθέα: Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα ο 33χρονος που αυτοκτόνησε -«Δεν έχει βρεθεί σημείωμα»

Καλλιθέα: Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα ο 33χρονος που αυτοκτόνησε -«Δεν έχει βρεθεί σημείωμα» Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 33χρονου που εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του το βράδυ της Πέμπτης στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα περίστροφο.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Πλάκα, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του που επικαλείται το iefimerida.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, φέρεται να είχε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του και δεν έβλεπε το ανήλικο παιδί του.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα. Ο άνθρωπος ήταν υπό αφόρητη ψυχολογική πίεση λόγω της αδυναμίας να έχει πρόσβαση στο γιο του. Αυτό ήταν κάτι για το οποίο πασχίζαμε να βρούμε τη λύση στην εισαγγελία η οποία δυστυχώς όπως φαίνεται υποτίμησε το θέμα» ανέφερε στο «Πρώτο Θέμα» ο δικηγόρος του αυτόχειρα κ. Γιάννης Μαρακάκης.

Το χρονικό

Ήταν βράδυ Πέμπτης όταν ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός από μία σφαίρα από 38άρι περίστροφο σε διαμέρισμα ημιορόφου στην Καλλιθέα.

Ο 33χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην όπισθεν πλάγια δεξιά πλευρά του κεφαλιού από πυροβόλο όπλο, συγκεκριμένα περίστροφο διαμετρήματος .38 mm, όπως ανέφερε το kallitheaonline.gr, το οποίο μετέδωσε την τραγική είδηση.

Τον 33χρονο αναζητούσε από το πρωί της Πέμπτης η μητέρα του. Περίπου στις 16:00 το απόγευμα φιλικό του πρόσωπο επιχείρησε να τον εντοπίσει, έφτασε στην πολυκατοικία, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της εισόδου του διαμερίσματος. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, έσπασε το τζάμι από ένα παράθυρο και μπήκε στο διαμέρισμα, όπου εντόπισε νεκρό τον 33χρονο στο υπνοδωμάτιό του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM