Ανδρουλάκης: Ανεπαρκές το «επιτελικό» κράτος της ΝΔ

Ανδρουλάκης: Ανεπαρκές το «επιτελικό» κράτος της ΝΔ Facebook Twitter
0

Για ανεπαρκές «επιτελικό» κράτος κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τη ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών στην Αττική Οδό.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε δήλωσή του αναφέρει: «Χιλιάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται στην Αττική Οδό και σ' άλλα σημεία τις τελευταίες ώρες από το ανεπαρκές "επιτελικό" κράτος της ΝΔ. Εδώ και μέρες υπάρχει ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά όπως αποδεικνύεται, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική προετοιμασία». 

Κίνημα Αλλαγής: «Απραξία και άκαρπες συσκέψεις»

Αυστηρή κριτική στη κυβέρνηση, την οποία επικρίνει για απραξία και άκαρπες συσκέψεις, άσκησε και το Κίνημα Αλλαγής σχετικά με την αντιμετώπιση της σφοδρής κακοκαιρίας. 

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ αναφέρει πως «αν και ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η κακοκαιρία θα ήταν σφοδρή και θα έπληττε όλο το Λεκανοπέδιο, και παρά την περσινή ανάλογη εμπειρία, ο κρατικός μηχανισμός αρκέστηκε σε συστάσεις και άκαρπες συσκέψεις».

Επίσης επικρίνει την κυβέρνηση γιατί «αφήνει σήμερα την Αυτοδιοίκηση μόνη της, με όσα μέσα διαθέτει, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνται εγκλωβισμένοι σε κεντρικούς οδικούς άξονες ακόμη».

Τέλος, επισημαίνει ότι «δεν είναι η ώρα της απόδοσης ευθυνών, αλλά της ευθύνης» και καλεί την κυβέρνηση «να πράξει τα αυτονόητα και να μην παρακολουθεί άπραγη».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM