Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 37.676 νέα κρούσματα σε 24 ώρες- 65 νεκροί και 634 διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: νέα κρούσματα και θάνατοι σε 24 ώρες- Στους οι διασωληνωμένοι Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στα 37.676 ανέρχονται τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, από αυτά τα 93 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.489.024 (ημερήσια μεταβολή +2.6%), εκ των οποίων το  50.0% είναι άνδρες ενώ με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 524 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.814 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα, οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 65, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 21.328 θάνατοι. Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 634 (59.0% άνδρες) με διάμεση ηλικία τα 64 έτη. To 79.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Τονίζεται ότι μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 544 (85.8%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 90 (14.2%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.820 ασθενείς ενώ οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 522 (ημερήσια μεταβολή -14.71%).

Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 522 ασθενείς με τη διάμεση ηλικία των κρουσμάτων να είναι τα 36 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων τα 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM