ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βατόπουλος: Ρεαλιστικό το σενάριο του τέλους της πανδημίας με τη μετάλλαξη Όμικρον

Βατόπουλος: Ρεαλιστικό το σενάριο του τέλους της πανδημίας με τη μετάλλαξη Όμικρον Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Ρεαλιστικό χαρακτήρισε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, το σενάριο η μετάλλαξη Όμικρον να σηματοδοτήσει και το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Θα πρέπει να τελειώνει αυτή τη ιστορία φέτος» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξηγώντας πως «θα έχουμε πάρα πολλά κρούσματα και άρα θα αυξηθεί η ανοσία, το θέμα είναι να μην οδηγήσουν σε πάρα πολλούς θανάτους». «Μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα τελειώσει αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, μίλησε για έναν ιό που εξαπλώνεται ταχύτητα, ενώ συνέστησε μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές συγκεντρώσεις λέγοντας πως όσοι συγκεντρωθούν στο ρεβεγιόν καλό είναι να έχουν κάνει και τις τρεις δόσεις εμβολίου και να κάνουν rapid test/self test ανήμερα ή την Παραμονή.

Για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, είπε ότι είναι σωστά αλλά εξαρτάται από την αποδοχή και πώς θα εφαρμοστούν. «Είναι ρεαλιστικά, θα τα αποδεκτεί ο κόσμος και θα προχωρήσουμε»

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM