Τραγωδία στα Αντικύθηρα: Τουλάχιστον 4 μετανάστες νεκροί

Σκάφος του Λιμενικού Facebook Twitter
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
0

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους βόρεια των Αντικυθήρων, καθώς το σκάφος που επέβαιναν προσάραξε σε βραχονησίδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης 90 περίπου ανθρώπων στη βραχονησίδα Πρασονήσι. Σκάφη του Λιμενικού έχουν ήδη περισυλλέξει τις σορούς 4 ανθρώπων ενώ διεξάγονται έρευνες για τυχόν αγνοούμενους.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. Στην περιοχή πλέουν άνεμοι 5 μποφόρ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM