Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου από νηπιαγωγό στο σχολείο

Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου από νηπιαγωγό στο σχολείο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Σοκάρει η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου παιδιού από νηπιαγωγό στο σχολείο. 

Έπειτα από τα όσα τους περιέγραψε το αγοράκι, οι γονείς απευθύνθηκαν στις αρχές, κατέθεσαν μήνυση και ο 31χρονος νηπιαγωγός συνελήφθη. 

Ο πατέρας του παιδιού περιέγραψε στην εκπομπή Live News του Mega τι είπε ο 4χρονος στη μητέρα του. Ανέφερε ότι ο γιος του δεν πήγαινε ποτέ στην τουαλέτα στο σχολείο, από την αρχή της χρονιάς.

Όταν επιστρέφοντας από το σχολείο ανέφερε στη μητέρα του ότι πήγε στην τουαλέτα, εκείνη άρχισε να του κάνει ερωτήσεις, καθώς της ανέφερε ότι τον πήγε ο νηπιαγωγός. «Με πήγε ο κύριος…, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου… το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει διάφορα… πίσω στον… μου», δήλωσε ο πατέρας, αναφέροντας τι είπε το παιδί. 

Ο πατέρας είπε πως απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ρώτησε πώς πρέπει να κινηθεί. «Μου είπαν “πήγαινε κατευθείαν, κάνε καταγγελία στο τμήμα κι αν μπορείς να κάνεις και καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση”. Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα. Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν», δήλωσε. 

Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, έγινε λήψη γενετικού υλικού, ενώ παραδόθηκε και το εσώρουχο που φορούσε, σύμφωνα με το Mega. «Πήγε το παιδί ιατροδικαστή, το εξέτασε, χθες πήγαμε σε παιδοψυχολόγο, πάλι, να του μιλήσει. Το παιδάκι το είπε σε όλους τους, όπου έχουμε πάει τα είπε όλα. Ευτυχώς. Για την ηλικία του μας είπαν ότι είναι πολύ ώριμο. Πού να μην το έλεγε κιόλας. Μπορεί να του έκανε… να το έκανε συνέχεια μετά αυτός», δήλωσε ο πατέρας. 

Ο 31χρονος νηπιαγωγός αναμένεται να απολογηθεί αύριο ενώπιον ανακριτή, ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι γονείς του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega «δεν υπάρχει απόλυτη ιατροδικαστική επιβεβαίωση» από τα ευρήματα για τη συγκεκριμένη ενέργεια, ενώ αστυνομικοί μίλησαν και με άλλους εκπαιδευτικούς στο σχολείο. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM