Οικονόμου: Παραφιλολογία τα περί μονιμοποίησης 4.000 ιερέων - «Σταθερά» 200 θέσεις ιερέων

Οικονόμου: Παραφιλολογία τα περί μονιμοποίησης 4.000 ιερέων - «Σταθερά» 200 θέσεις ιερέων Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Διαψεύδει τις διαρροές και πληροφορίες περί μονιμοποίησης 4.000 ιερέων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Σε δήλωσή του ο κ. Οικονόμου κάνει λόγο για παραφιλολογία , τονίζοντας ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει ανακοινώσει και προβλέπει τα τελευταία χρόνια 200 θέσεις ιερέων.

«Προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία: To ετήσιο σχέδιο προσλήψεων του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ήδη ανακοινωθεί και προβλέπει σταθερά τα τελευταία χρόνια 200 θέσεις ιερέων, προς αντικατάσταση κάποιων από αυτούς που συνταξιοδοτούνται. Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της κυβερνητικής ατζέντας και εκτός πραγματικότητας», τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου.

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου έρχεται μετά από πληροφορίες εκκλησιαστικών πηγών, πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σκοπεύει να επιδώσει στον πρωθυπουργό υπόμνημα, όπου μεταξύ άλλων θα προκρίνεται η αύξηση των οργανικών θέσεων των κληρικών στις 10.000 από περίπου 6.000 που είναι σήμερα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ