LIVE!

Συμμορία ανηλίκων: Συνελήφθη ένας 15χρονος -Χτυπούσε με γροθιές τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του

Περιπολικό στον δρόμο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/αρχείου
0

Ένας 15χρονος συνελήφθη για εμπλοκή στη συμμορία ανηλίκων που δρούσε κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, των Σεπολίων και του Κολωνού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 15χρονου, αλβανικής καταγωγής, κατοίκου Κολωνού. Ο ανήλικος φέρεται να είναι αυτός που κρατούσε το μαχαίρι μέσα στο ΕΠΑΛ, με το οποίο τραυμάτισε 16χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την σύλληψη, ο 15χρονος προσπάθησε να διαφύγει, γρονθοκοπώντας, μάλιστα, τους αστυνομικούς, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες. Ο ανήλικος φέρεται να ομολόγησε ότι συμμετείχε στη συμμορία και ότι βιντεοσκοπούσε τις επιθέσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας ανηλίκων. Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορίας), απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, ληστείας κατά συναυτουργία, απόπειρας πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί οπλών. Επιπλέον ο 15χρονος και ο 16χρονος κατηγορούνται για απείθεια. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική ομάδα με διαρκή δράση και διακριτικούς ρόλους. Είχαν συγκεκριμένη ονομασία και συγκεκριμένη δομή, στην κορυφή της οποίας, ως αρχηγικό στέλεχος και οργανωτής επιθέσεων, ήταν ο 17χρονος συλληφθείς.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναβαθμίζει τις κατηγορίες κατά του λογιστή της εγκληματικής οργάνωσης για τις παράνομες επιδοτήσεις – Στοιχεία πολυτελείας, ακριβά ταξίδια και απολογίες για 12 ακόμα κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ελλάδα / Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ενώπιον του Εισαγγελέα, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο - Η γυναίκα, πολύ σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
LIFO NEWSROOM
Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM