ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Κρήτη: Καρέ-καρέ μεγάλη επιχείρηση διάσωσης περίπου 400 μεταναστών

Κρήτη: Καρέ-καρέ μεγάλη επιχείρηση διάσωσης περίπου 400 μεταναστών Facebook Twitter
Πηγή: Λιμενικό.
0

Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης μεταναστών και προσφύγων βρίσκεται σε εξέλιξη, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κρήτης

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η επιχείριση βρίσκεται υπό τον συντονισμό του ενιαίου κέντρου συντονισμού έρευνας και διάσωσης του λιμενικού. Μάλιστα, το εν λόγω σώμα έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο από τη διαδικασία της διάσωσης. 

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, οι αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη φορτηγού πλοίου με σημαία Τουρκίας, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κρήτης με επιβαίνοντες περίπου 400 άτομα τα οποία κατά δήλωσή τους απέπλευσαν από την Τουρκία.

Στην επιχείρηση συμμετέχει ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης του λιμενικού. Το φορτηγό πλοίο, με τη συνδρομή του πλοίου ανοιχτής θαλάσσης οδηγείται επί του παρόντος σε ασφαλές σημείο.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως αναφέρει το υπουργείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM