No.1

Αριστογάτες στο Παρίσι: Ο μικρός Σόκρατες είναι ο γάτος - πρωταγωνιστής του Le Bristol Facebook Twitter
Ο μόλις τεσσάρων μηνών Σόκρατες είναι ο «επίσημος γάτος» του ξενοδοχείου Le Bristol. Φωτο: Franck Juery

Αριστόγατες στο Παρίσι: Ο μικρός Σόκρατες είναι ο γάτος - πρωταγωνιστής του Le Bristol

0

Μπορεί η Σουπέτ, η γάτα του Καρλ Λάνγκερφελντ, να είναι η πιο πλούσια γάτα κληρονόμος του κόσμου και η κοσμική Λίλιμπετ, επίσημη γάτα - ένοικος του ξενοδοχείου The Lanesborough να ποζάρει πρώτη και καλύτερη σε όλες τις δεξιώσεις και τις γιορτές που οργανώνει το ξενοδοχείο, αλλά όλοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε ένα μικρό παριζιάνικο αιλουροειδές που είναι το it-cat της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο μικρός Σόκρατες έκανε την επίσημη εμφάνισή του και το ντεμπούτο του στο πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο Le Bristol στην αριστοκρατική Φομπούρ Σεντ Ονορέ και οι ένοικοι και επισκέπτες δε σταματούν να φωτογραφίζουν τον παιχνιδιάρη γάτο και προνομιούχο μόνιμο κάτοικο του ξενοδοχείου.

Μόλις τεσσάρων μηνών ο Σόκρατες διαδέχτηκε ως «επίσημος γάτος» του ξενοδοχείου Le Bristol τον πατέρα του Φαραόν και απολαμβάνει όλες τις ανέσεις του γοητευτικού γαλλικού ξενοδοχείου.

Μια χνουδωτή μπαλίτσα από λευκή γούνα, μια γαλάζια κορδέλα, ένα ζευγάρι λαμπερά μάτια, ποιος δε θα ερωτευθεί το γατάκι που γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου; Ο όμορφος πατέρας του, ήταν η γάτα του Le Bristol τα τελευταία 11 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι κέρδισε τη συνταξιοδότησή του, αφήνοντας τώρα τη θέση στα ικανά «πόδια» του διαδόχου του.

Ο μικρός Σόκρατες περιγράφεται ήδη σαν ένας χαρούμενος γάτος, καλός ακροατής, λίγο ντροπαλός αλλά και περίεργος για τον κόσμο γύρω του και όλοι ελπίζουν ότι θα σταθεί επάξια στη θέση του όπως και ο πατέρας του.

Ο Φαραόν, καλωσόριζε τους επισκέπτες στο Le Bristol για πάνω από μια δεκαετία και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής ιδιαίτερα στα παιδιά που έφταναν στο ξενοδοχείο. Τώρα φεύγει από το ξενοδοχείο για να ζήσει μια ειρηνική ζωή στο σπίτι ενός από τους ρεσεψιονίστ του Le Bristol, του Ζαν-Φιλίπ-, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει ένα αγαπημένο μέρος της οικογένειας του ξενοδοχείου.

Ο μικρός Σόκρατες περιγράφεται ήδη σαν ένας χαρούμενος γάτος, καλός ακροατής, λίγο ντροπαλός αλλά και περίεργος για τον κόσμο γύρω του και όλοι ελπίζουν ότι θα σταθεί επάξια στη θέση του όπως και ο πατέρας του.

Μεταξύ των πολλών λόγων που το Le Bristol είναι δημοφιλές και έχει πιστούς θαμώνες είναι η φιλική προς τα κατοικίδια πολιτική του: όχι μόνο οι επισκέπτες, αλλά και τα κατοικίδιά τους απολαμβάνουν μια πολυτελή μεταχείριση, και μάλιστα η φροντίδα τους επιτρέπει στους δίποδους ενοίκους να απολαύσουν το Παρίσι χωρίς ανησυχία και να βιώσουν τις απολαύσεις μιας παριζιάνικης απόδρασης.

Αριστογάτες στο Παρίσι: Ο μικρός Σόκρατες είναι ο γάτος - πρωταγωνιστής του Le Bristol Facebook Twitter
Ο Φαραόν, ο πατέρας του Σόκρατες ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Φωτο: Franck Juery
Αριστογάτες στο Παρίσι: Ο μικρός Σόκρατες είναι ο γάτος - πρωταγωνιστής του Le Bristol Facebook Twitter
Ο μικρός Σόκρατες περιγράφεται ήδη σαν ένας χαρούμενος γάτος, καλός ακροατής, λίγο ντροπαλός αλλά και περίεργος για τον κόσμο γύρω του. Φωτο: Franck Juery
Αριστογάτες στο Παρίσι: Ο μικρός Σόκρατες είναι ο γάτος - πρωταγωνιστής του Le Bristol Facebook Twitter
Οι ένοικοι και επισκέπτες δε σταματούν να φωτογραφίζουν τον παιχνιδιάρη γάτο και προνομιούχο μόνιμο κάτοικο του ξενοδοχείου. Φωτο: Franck Juery
Living
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι γυρεύει μια Γιαπωνέζα ποδοσφαιρίστρια στην Αθήνα;

Living / Τι γυρεύει μια Γιαπωνέζα ποδοσφαιρίστρια στην Αθήνα;

Η Νανάκο Κομπαγιάσι μεγάλωσε σε μια επαρχία της Ιαπωνίας, έπαιξε ποδόσφαιρο στο πιο υψηλό επίπεδο, τα παράτησε, αφοσιώθηκε στη δουλειά της, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει, στην Ευρώπη αυτήν τη φορά. Και η ζωή την έβγαλε στο Περιστέρι.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
Το HR του 2026: Όπου το AI και ο άνθρωπος συνεργάζονται

Living / Το HR του 2026: Όπου το AI και ο άνθρωπος συνεργάζονται

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι πια εργαλείο. Το 2026, στο HR γίνεται στρατηγικός παίκτης. Όχι για να αντικαταστήσει τον άνθρωπο, αλλά για να αλλάξει ριζικά το πώς οι οργανισμοί παίρνουν αποφάσεις γι’ αυτόν.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
Αντιμετωπίζοντας τους εφιάλτες μας

Living / Αντιμετωπίζοντας τους εφιάλτες μας

Ένα νέο βιβλίο καταγράφει την εξέλιξη της επιστήμης των ονείρων τον τελευταίο αιώνα, διαβεβαιώνοντάς μας ότι παρότι οι εφιάλτες μάς επηρεάζουν σε συναισθηματικό επίπεδο, δεν χρειάζεται να υποφέρουμε από αυτούς για πάντα.
THE LIFO TEAM