ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ πίσω από τη δολοφονία του 39χρονου

Άγιος Παντελεήμονας: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ πίσω από τη δολοφονία του 39χρονου Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία πίσω από τους χθεσινούς πυροβολισμούς σε καφετέρια στον Άγιο Παύλο, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, με θύμα έναν 39χρονο. 

Η έρευνα βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης ενώ κάλυκες και οπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος εξετάζονται από τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής ένας 39χρονος σεσημασμένος άνδρας αλβανικής υπηκοότητας, σύμφωνα με την ΕΡΤ έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια στην οδό Λιοσίων. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δράστες επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Toyota Yaris, ενώ όπως μετέδωσε το Mega στο όχημα επέβαιναν δύο άνδρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εξ αυτών πυροβόλησε τον 39χρονο με τουλάχιστον τρεις σφαίρες στο κεφάλι και μία στην κοιλιακή χώρα.

Το θύμα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος και ήταν γνωστός στις Αρχές για άλλες υποθέσεις στο παρελθόν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον «Ευαγγελισμό», σε πολύ σοβαρή κατάσταση, όπου και αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. 

Αθήνα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ