Πάτρα: Αποσωληνώθηκε ο 6χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ

Πάτρα: Αποσωληνώθηκε ο 6χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνες καρτ Facebook Twitter
Αγώνας καρτ - Πηγή: Eurokinissi.
0

Αποσωληνώθηκε πριν περίπου μία ώρα το 6χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ στην Πάτρα. Για αρκετές μέρες η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το παιδί άνοιξε τα μάτια του και ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίου του έδειξε ζωγραφιές συμπαράστασης των συμμαθητών του. 

Επί του παρόντος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, ο μικρός δεν μπορεί να μιλήσει λόγω της βαθιάς καταστολής στην οποία είχε τεθεί. Ωστόσο, έχει κίνηση και στα τέσσερα μέλη του και αντιδρά σωστά σε όλες τις εντολές των γιατρών. 

Αναμένεται να χρειαστεί μια μακρά περίοδος αποθεραπείας .

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου επί της οδού Μαιζώνος, όταν ένα καρτ ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στα κάγκελα όπου βρισκόταν ο 6χρονος, ο οποίος έπεσε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε στο κεφάλι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM