Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Ο δολοφόνος την ζήλευε αφόρητα» λένε οι γονείς του θύματος

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Ο δολοφόνος δεν την άφηνε ούτε τηλεόραση να δει μόνη της» λένε οι γονείς του θύματος Facebook Twitter
eurokinissi
0

Ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Ρόδο ζήλευε αφόρητα την άτυχη 31χρονη εκπαιδευτικό και δεν την άφηνε να δει μόνη της ούτε τηλεόραση, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν οι γονείς της.

O δράστης προσέγγισε χθες το θύμα με αυτοκίνητο, την πυροβόλησε με καραμπίνα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο, για να βάλει τέλος στη ζωή του λίγο αργότερα μέσα στο σπίτι του. Ο 40χρονος ήταν διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού. Στο διαμέρισμά του, οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα, όπου ο 40χρονος έγραφε ότι «δεν μπορεί να ζει χωρίς εκείνη». 

«Σκόπευε να χωρίσει»

H μητέρα του θύματος ανέφερε ότι η κόρη της τής είχε εκμυστηρευτεί μετά τις διακοπές πως σκόπευε να χωρίσει. Η άτυχη κοπέλα διατηρούσε επί 9 μήνες σχέση με τον δράστη, ενώ συγκατοίκησαν τον περασμένο Ιούλιο. «Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί» έλεγε ο θύτης στο θύμα, σύμφωνα με την μητέρα της. Ο θύτης, φέρεται να έλεγε στη γυναίκα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».

«Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» εξήγησε η μητέρα για τη μέρα του φόνου. «Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει». Ο δράστης ζήλευε αφόρητα το θύμα. «Της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει», είπε στο Mega.

 «Κάποια στιγμή μου λέει 'μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες'. Μου έλεγε 'έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου'. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό» ανέφερε η μητέρα του θύματος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στη Λάρισα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι και έχουν καεί εκατοντάδες στρέμματα

Ελλάδα / Φωτιά τώρα στη Λάρισα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι και έχουν καεί εκατοντάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης

«Η κατάσταση κρίνεται σοβαρή, καθώς ο αέρας σπρώχνει με ταχύτητα τις φλόγες με κατεύθυνση προς τη Ροδιά Τυρνάβου», μεταδίδει τοπικό μέσο ενημέρωσης
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: «Ανεβαίναμε και εμείς στο παιχνίδι» - Τι είπαν οι κατηγορούμενοι στη δίκη

Όσα ισχυρίστηκαν ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, η σύζυγός του, ο χειριστής του παιχνιδιού «crazy dance» και ο μηχανικός που ανέλαβε τον έλεγχό του
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Ελλάδα / Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Μαζική έξοδος των εκδρομέων - Κίνηση σε λιμάνια, έκτακτα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ

Την τιμητική τους έχουν φέτος και τα τρία μέγαλα λιμάνια της Αττικής, καθώς και οι δύο σταθμοί ΚΤΕΛ με την κίνηση φέτος να παρουσιάζει αύξηση 5% σε σύγκριση με πέρυσι
THE LIFO TEAM