Ξάνθη: Όχημα παρέσυρε 10χρονη μαθήτρια- Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ξάνθη: Όχημα παρέσυρε 10χρονη μαθήτρια- Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi
0

Σοβαρά τραυματίστηκε μια 10χρονη μαθήτρια στην Ξάνθη όταν παρασύρθηκε από όχημα αφού είχε κατέβει από το λεωφορείο που τη μετέφερε στο σχολείο της.

Σύμφωνα με το Evros24, το τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης, όταν η 10χρόνη μαθήτρια της Ε' Τάξης του δημοτικού σχολείου Εξοχής Ξάνθης, κατεβαίνοντας από το λεωφορείο για να πάει στο σχολείο της, χτυπήθηκε σοβαρά από διερχόμενο όχημα.

Η ανήλικη μαθήτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και από εκεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης καθώς η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα παιδιά μέσα από το λεωφορείο είδαν όλα το περιστατικό και βρίσκονται τα περισσότερα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM