Greece and Grapes: Σε ξεναγεί στον γευστικό πλούτο της Ελλάδας με ένα κλικ

Greece and Grapes Facebook Twitter
Για να απολαύσεις αυτή την εμπειρία αρκούν λίγα κλικ, ώστε να βρεθούν στην πόρτα σου τα μοναδικά προϊόντα του www.greeceandgrapes.com.
0



Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
 της συγκεντρώνονται σε ένα e-shop που λειτουργεί ως ξεναγός στην πλούσια οινική παραγωγή του τόπου μας. Με κεντρικό άξονα το κρασί, εδώ θα γνωρίσεις γευστικούς θησαυρούς που φέρουν τη σφραγίδα της ελληνικής υπαίθρου.

Το www.greeceandgrapes.com σε καλωσορίζει με ένα κλικ στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων. Άλλωστε, η Greece and Grapes δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη για το ελληνικό κρασί και τους παραγωγούς του, οι οποίοι κάθε χρόνο εκπλήσσουν με τα προϊόντα που παρουσιάζουν και την εξέλιξη της δουλειάς τους.

Ο πλούτος της ελληνικής γης αναδεικνύεται μέσα από το νοερό ταξίδι που προσφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας, όπου θα ανακαλύψεις ιδιαίτερα κρασιά, αποστάγματα, μπίρες από μικροζυθοποιίες, ελαιόλαδα και διάφορα deli προϊόντα, καλλυντικά με βάση το κρασί, βιβλία οινικού περιεχομένου και ό,τι άλλο συνθέτει τη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας μας.

Όπως λένε οι άνθρωποι της Greece and Grapes: «Σκοπός μας είναι να δημιουργηθούν κοινότητες που θα αγαπήσουν το ελληνικό κρασί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και όλο και περισσότερος κόσμος να αγαπήσει το κρασί και οι οινόφιλοι να το απολαύσουν, βρίσκοντάς το εύκολα και σε καλές τιμές».

Greece and Grapes Facebook Twitter

Το κρασί για την ομάδα αυτή είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Δοκιμάζουν, επιλέγουν και προτείνουν κρασιά, αποστάγματα και ό,τι άλλο θα σέρβιραν στο δικό τους ποτήρι, με γνώμονα την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους.

Για να απολαύσεις αυτή την εμπειρία αρκούν λίγα κλικ, ώστε να βρεθούν στην πόρτα σου τα μοναδικά προϊόντα του www.greeceandgrapes.com. Ένα e-shop που σύντομα θα λανσάρει το νέο του design, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία ετοιμάζει σημείο λιανικής πώλησης στην έδρα της, στην οδό Λυκούργου 20 της Καλλιθέας.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες θα βρεις το κομμάτι yachting services της Greece and Grapes, που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχουν οι πελάτες ενός γιοτ σε αλκοολούχα και μη ποτά. Ανακάλυψε έναν κόσμο που θα σε παρασύρει στη γεύση της Ελλάδας και επικοινώνησε στο [email protected] για περισσότερες πληροφορίες.

www.greeceandgrapes.com, 213 0252218, Facebook: @greeceandgrapes, Instagram: @greeceandgrapes

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Γεύσεις που σκάνε σαν κύμα: Η παράδοση του Αιγαίου στο πιάτο

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Ο σεφ και οινοποιός μας ταξιδεύει από τη Σαντορίνη στο Παρίσι, στο Μarais, όπου είχε μια πολύ επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία ως ένας από τους δημιουργούς του ρεύματος του bistronomie. Τώρα βρίσκεται στη Σάμο όπου φτιάχνει κρασιά τα οποία εκφράζουν την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του, με σκοπό να τα απολαμβάνει ο κόσμος με το φαγητό του, μαζί με άλλους ανθρώπους.
THE LIFO TEAM
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Τραπέζι κάτω από την κληματαριά

Γεύση / Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι

Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ