Σκότωσαν νερoχελώνες στη λίμνη Μπελέτσι

Σκότωσαν νερόχελώνες στη λίμνη Μπελέτσι Facebook Twitter
φωτό αρχείου/eurokinissi
0

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα με νεκρές χελώνες βρέθηκαν κάτοικοι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και επισκέπτες της λίμνης Μπελέτσι το απόγευμα του Σαββάτου.

Μέσα σε ένα συρμάτινο καλάθι στην άκρη της λίμνης ήταν στοιβαγμένες δεκάδες νεκρές νεροχελώνες που ζούσαν στη λίμνη.

Ειδοποιήθηκαν τα μέλη του Συνεταιρισμού Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία (ΣΔΙΠ) οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο. «Είμαστε σοκαρισμένοι. Πώς ζητάμε να λύσουμε τα προβλήματα για το περιβάλλον και να προστατεύσουμε την τελευταίο πνεύμονα της Αττικής όταν ανάμεσα μας κυκλοφορούν τέρατα;» δήλωσε στο ethnos.gr ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΙΠ Παναγιώτης Πάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεροχελώνες πιάστηκαν από τον δράστη με απόχη και στη συνέχεια τις πέταξε σε ένα μεγάλο συρμάτινο καλάθι όπου βρήκαν αργό θάνατο.

«Δε το χωράει ο νους μας για ποιο λόγο έγινε αυτή η ενέργεια. Χρονικά τοποθετούμε την αποτρόπαια πράξη από την Παρασκευή μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο ΣΔΙΠ θα κάνει καταγγελία στην αστυνομία ενώ ήδη έχουμε ζητήσει συμβουλές και συνδρομή από βιολόγους κτηνιάτρους για να μας δώσουν γνωμάτευση» εξήγησε ο Παναγιώτης Πάντος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM