No.1

Κορωνοϊός - Μαγιορκίνης: Επιβάρυνση σε Αττική και Θεσσαλονίκη έως και 8%

Κορωνοϊός - Μαγιορκίνης: Επιβάρυνση σε Αττική και Θεσσαλονίκη έως και 8% Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Την τελευταία εβδομάδα ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων με λοίμωξη covid-19 στην επικράτεια παρουσίασε μικρή σχετικά αύξηση, ενώ η πίεση στο σύστημα Υγείας παραμένει, ανέφερε ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης. 

Μάλιστα, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας από το υπουργείο είπε πως στην Αττική, η επιβάρυνση της επιδημίας ήταν στο 7% και στο 8% στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μαγιορκίνης ανέφερε ότι σε κάθε φάση της πανδημίας «επιδιώκουμε την συμμετοχή όλων» και έκανε λόγο για τιτάνια προσπάθεια εκκίνησης της καθημερινότητας.

Αναφέρθηκε στα self test, τα οποία είναι ένα επιπλέον εργαλείο στη φαρέτρα μας, τονίζοντας ωστόσο να μην χρησιμοποιούμε το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ για να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM