Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η Γαλλίδα φοιτήτρια που συνελήφθη για κορωνοπάρτι

κορωνοπάρτι Facebook Twitter
Pixabay
0

Ελεύθερη αφέθηκε η νεαρή Γαλλίδα φοιτήτρια, η οποία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για παράβαση των μέτρων του lockdown.

Η Γαλλίδα συνελήφθη ως η ένοικος διαμερίσματος, όπου εντοπίστηκαν να διασκεδάζουν 12 ακόμα άτομα, συμπατριώτες της και φοιτητές του προγράμματος Erasmus, μετά από έφοδο της αστυνομίας.

Η εισαγγελέας απήγγειλε εις βάρος της κατηγορία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Λόγω της πανδημίας και των περιορισμών που ισχύουν στα δικαστήρια ορίστηκε δικάσιμος για τον προσεχή Σεπτέμβριο και κατόπιν αυτού η 21 ετών φοιτήτρια αφέθηκε ελεύθερη.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την ΕΛ.ΑΣ. βεβαιώθηκε εναντίον της χρηματικό πρόστιμο ύψους 3000 ευρώ, ενώ στους καλεσμένους της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, στον καθένα.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε τα ξημερώματα να κάνει έλεγχο στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αισχύλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία που δέχθηκε η Άμεση Δράση.

Στο σημείο κλήθηκε και πταισματοδίκης, ενώ, όπως έγινε γνωστό, αρχικά η ένοικος αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες στη συνάθροιση είχαν κρυφτεί σε ντουλάπες και στο μπαλκόνι, αλλά έγιναν αντιληπτοί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριακή Γρίβα:

Ελλάδα / Κυριακή Γρίβα: Δικαίωση δεν θα υπάρξει - Όσο την περίμενα αυτή τη μέρα, τόσο τη φοβάμαι, δήλωσε η μητέρα της

«Δικαίωση για όλες τις μάνες δολοφονημένων παιδιών είναι τα παιδιά μας στην αγκαλιά μας. Δικαίωση δεν θα υπάρξει», είπε συγκινημένη η μητέρα της Κυριακής Γρίβα
LIFO NEWSROOM
ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM