Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής και τον Ιανουάριο - Παρά το lockdown

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής και τον Ιανουάριο - Παρά το lockdown Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Αυξημένη ήταν η κίνηση στο οδικό δίκτυο της Αττικής την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου φέτος σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Με βάση τα στοιχεία τα οποία συνέλεξαν οι συγκοινωνιολόγοι του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής από 1000 σημεία μέτρησης, η κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, ήταν στα ίδια επίπεδα με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, που δεν εφαρμόζονταν μέτρα περιορισμού για την πανδημία.

Ειδικότερα διαπιστώθηκε αύξηση της κυκλοφορίας σε ποσοστό 0,5% μεταξύ της 4ης εβδομάδας του φετινού Ιανουαρίου και της 4ης εβδομάδας του Ιανουαρίου του 2020.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου οπότε άνοιξαν τα εμπορικά καταστήματα διαπιστώθηκε μικρή αύξηση της τάξης του 0,3%, με εξαίρεση οδικές αρτηρίες με μόνιμο κυκλοφοριακό φόρτο όπως ο Κηφισός, η λεωφόρος Ποσειδώνος και η Μεσογείων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM
«Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη στην Ελλάδα και πέθανε από καρκίνο

Ελλάδα / «Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που πέθανε από καρκίνο στην Ελλάδα και είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη

Ήταν μέλος οικογένειας με τρία παιδιά που γεννήθηκαν από το σπέρμα του συγκεκριμένου δότη - Μετά τον θάνατό του διαγνώστηκε με καρκίνο και άλλο παιδί της οικογένειας
THE LIFO TEAM