Αγία Βαρβάρα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για εμπόρους ναρκωτικών

Αγία Βαρβάρα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για εμπόρους ναρκωτικών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Αγία Βαρβάρα για τον εντοπισμό εμπόρων ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το Έθνος, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής παρακολουθούσαν εδώ και καιρό άτομα που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη δυτική Αττική.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε εφόδους που έκαναν σε δεκάδες σπίτια στην Αγία Βαρβάρα, βρέθηκαν ειδικά διαμορφωμένες «κρυψώνες» με χιλιάδες ευρώ, ναρκωτικά και όπλο. 

Μέχρι στιγμής φέρεται να έχουν γίνει περισσότερες από 15 συλλήψεις μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, ενώ έχουν γίνει περισσότερες από 10 έφοδοι σε σπίτια και «καβάτζες» των εμπόρων ηρωίνης και κοκαΐνης.

Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει μετρητά από τα κέρδη της οργάνωσης από την πώληση ναρκωτικών, ενώ κάποια από τα σπίτια όπου έγιναν έρευνες χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς ως «πολυτελέστατα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM