«Κορωνο-πάρτι» στο Πήλιο: Δικογραφία και πρόστιμα 4.200 ευρώ - Ο πρώην που «πρόδωσε» το πάρτι

«Κορωνο-πάρτι» στο Πήλιο: Δικογραφία και πρόστιμα 4.200 ευρώ - Ο πρώην που «πρόδωσε» το πάρτι Facebook Twitter
Pixabay
0

Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε πέντε νεαρούς για πάρτι γενεθλίων στο Πήλιο εν μέσω lockdown, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέντε άτομα, ηλικίας από 20 έως 25 ετών, μαζεύτηκαν σε σπίτι με αφορμή τα γενέθλια φίλου τους, οργάνωσαν πάρτι ενώ δημοσίευσαν επίσης φωτογραφίες στα social media. 

  

Tο πάρτι έγινε την Κυριακή σε κατοικία στην Μακρινίτσα Πηλίου. Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονταν ένας 25χρονος και τέσσερα άλλα άτομα 25, 21, 20 και 24 χρονών να διασκεδάζουν, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Γενέθλια φέρεται να είχε ο 25χρονος ιδιοκτήτης της βίλας, που κάλεσε τέσσερις φίλους και φίλες του να διασκεδάσουν, παρά το lockdown.

Τις φωτογραφίες που «πρόδωσαν» το «κορωνο-πάρτι» φέρεται να δημοσίευσε στο Instagram, ο πρώην φίλος μιας από τις καλεσμένες λόγω ζήλειας. 

Σε βάρος των νεαρών, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ βεβαιώθηκαν πρόστιμα 3000 ευρώ κατά του 25χρονου, στο σπίτι του οποίου έγινε η συγκέντρωση, και 300 ευρώ σε όσους συμμετείχαν.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, Ταχυδρόμος

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM