#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο έχουν τη δύναμη να μας κάνουν να νιώσουμε αμέσως καλύτερα. Όπως μία βόλτα στο αγαπημένο μας bar της πόλης. Εκεί που έχουμε περάσει τις περισσότερες βραδιές μας κι έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ένα bar, δεν είναι μόνο ο χώρος του. Ένα μπαρ είναι και οι άνθρωποί του, εκείνοι που βρίσκονται εντός της μπάρας και ετοιμάζουν τα απολαυστικά cocktails που θα συνοδεύσουν την έξοδό μας, που θα δώσουν την απαραίτητη νότα ευχαρίστησης και γεύσης σε κάθε μας στιγμή. Μερικούς από αυτούς τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν, μερικοί θυμούνται τις προτιμήσεις μας ή μας χαιρετούν κάθε φορά. Με κάποιους έχουμε μιλήσει, με κάποιους θα ανταλλάξουμε απλά ένα γνώριμο χαμόγελο.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που τώρα, μας έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη χρονική στιγμή. Καθώς ο κλάδος της εστίασης βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που πλήττονται περισσότερο λόγω της πανδημίας, το προσωπικό των bars χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας έτσι ώστε, να μπορούμε να επισκεπτόμαστε και πάλι τα αγαπημένα μας μαγαζιά και να απολαμβάνουμε τις ιδιαίτερες συνταγές και τεχνικές των bartenders τους.

Έτσι, αυτή τη φορά καλούμαστε να συγκεντρώσουμε το μεγαλύτερο «tip» που έχει δοθεί ποτέ, χάρη σε μία ξεχωριστή δράση που έχει σκοπό να στηρίξει το προσωπικό των bars/του κλάδου Ho.Re.Ca. στην Ελλάδα. Το #CheersForTheCause είναι μία πρωτοβουλία του εμβληματικού ποτού Campari, που έχει σκοπό να ενδυναμώσει το έργο του οργανισμού «Metron Ariston», με τη βοήθεια όλων μας.

 

Τον φετινό Σεπτέμβρη, επιλέγουμε ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα cocktails το Negroni και πριν το απολαύσουμε, το φωτογραφίζουμε και το ανεβάζουμε χρησιμοποιώντας το hashtag #cheersforthecause και κάνοντας mention @camparigreece. Με κάθε post, το Campari θα διαθέτει ένα χρηματικό ποσό στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Metron Ariston, της οποίας στόχος είναι η ανάδειξη του επαγγελματία και φυσικά, η προστασία του ως επαγγελματία στον χώρο αυτή τη δύσκολη περίοδο.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Το Campari έχει υπάρξει ανέκαθεν στο πλάι της ελληνικής κοινότητας των bartenders και του χώρου της εστίασης - κι αυτή τη φορά, αναλαμβάνει μία πρωτοβουλία που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Το #Cheersforthecause αποτελεί τη συνέχεια του διεθνούς φιλανθρωπικού εγχειρήματος Negroni Week που υλοποιεί το Campari και στην Ελλάδα τα τελευταία επτά χρόνια και φέτος πραγματοποιήθηκε στις περισσότερες χώρες με διαφορετική μορφή λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν.

#CheersForTheCause: Μία ξεχωριστή ενέργεια από το Campari για τη στήριξη εκείνων που δημιουργούν τα αγαπημένα μας ποτά Facebook Twitter

Όσοι έχουν ένα bar που αγαπούν, που τους έχει χαρίσει μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις, που αποτελεί τον προορισμό κάθε εξόδου και που οι άνθρωποί του έχουν συμβάλλει στο να απολαύσουν τα αγαπημένα τους cocktails κάθε φορά, έχει έρθει η στιγμή να το στηρίξουν. Αυτή τη φορά, τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας για καλό σκοπό.

#CheersForTheCause
#camparigreece
www.campari.com

Facebook
Instagram

 

Απολαύστε υπεύθυνα.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Γεύσεις που σκάνε σαν κύμα: Η παράδοση του Αιγαίου στο πιάτο

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Ο σεφ και οινοποιός μας ταξιδεύει από τη Σαντορίνη στο Παρίσι, στο Μarais, όπου είχε μια πολύ επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία ως ένας από τους δημιουργούς του ρεύματος του bistronomie. Τώρα βρίσκεται στη Σάμο όπου φτιάχνει κρασιά τα οποία εκφράζουν την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του, με σκοπό να τα απολαμβάνει ο κόσμος με το φαγητό του, μαζί με άλλους ανθρώπους.
THE LIFO TEAM
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Τραπέζι κάτω από την κληματαριά

Γεύση / Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι

Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ