ΔΕΘ: Χωρίς τον πρωθυπουργό η έναρξη - Μεγάλη απώλεια εσόδων στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΘ: Χωρίς τον πρωθυπουργό η έναρξη - Μεγάλη απώλεια εσόδων στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
eurokinissi
0

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα βρεθεί τελικά στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, και θα παρουσιάσει από το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο μετέθεσε την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για το Σάββατο.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής, στις 13:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Τα μέτρα της Αστυνομίας θα είναι και πάλι δρακόντεια στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα συνδικάτα των εργαζομένων ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν και φέτος τις καθιερωμένες συγκεντρώσεις και πορείες τους, αν και μειωμένες σε όγκο, λόγω της πανδημίας.

Χωρίς ΔΕΘ και με απώλεια εσόδων ο Σεπτέμβριος για τη Θεσσαλονίκη


Ζημίες φέρεται να μετρά η αγορά και οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης για τον Σεπτέμβριο καθώς η πανδημία του κορωνοϊού καθώς οι εκδηλώσεις και οι επισκέπτες του διεθνούς εκθεσιακού της κέντρου αναμένονται πολύ λιγότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Μάλιστα, η απώλεια εσόδων εκτιμάται στα σε περίπου 40-50 εκατομμύρια ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM