Κατρούγκαλος για Καθημερινή: Ίσως βγει κάτι καλό από τη θλιβερή αυτή ιστορία

Κατρούγκαλος για Καθημερινή: Ίσως βγει κάτι καλό από τη θλιβερή αυτή ιστορία Facebook Twitter
0

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος απάντησε στο σάλο που προκλήθηκε μετά το σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη στην Καθημερινή σχετικά με τα μαλλιά του.

«Ίσως βγει κάτι καλό από τη θλιβερή αυτή ιστορία: ένα υγιέστερο δημοσιογραφικό τοπίο, χωρίς κανιβαλισμούς κ δολοφονίες χαρακτήρων», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός σε ανάρτηση του στα social media, με αφορμή το δημοσίευμα αλλά και την επακόλουθη συγγνώμη από τον αρθρογράφο και την εφημερίδα. 

«Ευχαριστώ όλους εσάς που πήρατε θέση επί του θέματος, φίλους, συντρόφους, δημοσιογράφους και ιδίως τους πολιτικούς αντίπαλους. Ίσως βγει κάτι καλό από τη θλιβερή αυτή ιστορία: ένα υγιέστερο δημοσιογραφικό τοπίο, χωρίς κανιβαλισμούς και δολοφονίες χαρακτήρων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος. 

Το σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη πυροδότησε έντονες αντιδράσεις, κυρίως από δημοσιογράφους, αλλά και πολιτικούς, όπως ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, που εξέφρασε την στήριξή του στον Γιώργο Κατρούγκαλο. 

Υπενθυμίζεται πως ο ο Στέφανος Κασιμάτης, σε σχόλιό του κάτω από φωτογραφία του Γιώργου Κατρούγκαλου – που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας- έγραψε: «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω, μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένος. Ας καταγραφεί, παρακαλώ, η θλιβερή απώλεια ως ακόμη ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς...».

Για το σχόλιο τόσο η Καθημερινή όσο και ο Στέφανος Κασσιμάτης ζήτησαν τελικά συγγνώμη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM