Επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης: Βελτιωμένη η υγεία της 67χρονης - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος

Επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης: Βελτιωμένη η υγεία της 67χρονης - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος Facebook Twitter
0

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η πορεία της υγείας της 67χρονης εφοριακού που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β' μονάδα εντατικής θεραπείας του «Παπανικολάου», ενώ ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου συναδέλφου της.

Όπως αναφέρει νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης για τους δύο εφοριακούς από την Κοζάνη, που δέχτηκαν επίθεση στις 16 Ιουλίου με τσεκούρι εν ώρα εργασίας, η 67χρονη γυναίκα είναι διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης και παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας, διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, νοσηλεύεται ο 56χρονος τραυματίας. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία και η κατάσταση θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Ελλάδα / ΓΣΕΕ: Στον οικονομικό εισαγγελέα ο «φάκελος» Παναγόπουλου - Στο επίκεντρο άλλα πέντε άτομα και έξι εταιρείες

Στο πλαίσιο της έρευνας προβλέπεται η κλήση μαρτύρων, η αξιολόγηση των διαθέσιμων στοιχείων, καθώς και ο έλεγχος του «πόθεν έσχες» του Γιάννη Παναγόπουλου
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM