Κόρη ρεπουμπλικανού υποψηφίου: «Για το όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου»

Κόρη ρεπουμπλικανού υποψηφίου: «Για το όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου» Facebook Twitter
0

Σίγουρα δεν είναι η προεκλογική καμπάνια που θα περίμενε κανείς από το παιδί ενός πολιτικού, αλλά η κόρη του ενός ρεπουμπλικανού υποψήφιου «παρακαλεί» τον κόσμο στο Μίσιγκαν «για όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου».

«Πείτε το σε όλους», έγραψε η Στέφανι Ρίγκαν σε ένα μήνυμα στο Twitter, που έχει γίνει viral, μετρώντας περισσότερα από 180.000 like.

Σε επόμενο μήνυμα, κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψάξουν μόνοι τους το παρελθόν του πατέρα της, Ρόμπερτ Ρίγκαν, γράφοντας: «Δεν νιώθω ασφαλής να μοιραστώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πιστεύω του, αλλά σας παρακαλώ ψάξτε τον και απλώς διαβάστε μόνοι σας».

Η Ρίγκαν θα είναι υποψήφιος στις τοπικές εκλογές τον ερχόμενο Αύγουστο.


Τα λόγια της Στέφανι Ρίγκαν αποτέλεσαν πλήγμα για τον πατέρα της, που «διαφημίζει» την αφοσιωμένη του οικογένεια στην ιστοσελίδα της καμπάνιας του, χρησιμοποιώντας διάφορες φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του.

Ο Ρόμπερτ Ρίγκαν μίλησε σε τοπικό κανάλι για τις απόψεις της κόρης του, τις οποίες απέδωσε στην «φιλελεύθερη πανεπιστημιακή εκπαίδευση».

«Όταν φεύγουν για το κολέγιο, βασικά μπλέκονται με αυτά τα μαρξιστικά, σοσιαλιστικά πανεπιστήμια και αρχίζει να τους γίνεται πλύση εγκεφάλου με πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα από εκείνα, με τα οποία τα μεγάλωσες», ανέφερε ο ίδιος. 

Ο Ρίγκαν, που στην ιστοσελίδα του, δηλώνει «τόσο συντηρητικός που κάνει τον Ρας Λίμπο [σ.σ. η ραδιοφβική «φωνή» της αμερικανικής δεξιάς] να δείχνει φιλελεύθερος», λέει πως με την κόρη του διαφωνούν στην συστημικό ρατσισμό, την λευκή υπεροχή και το Black Lives Matter.

«Είναι μεγάλη υπέρμαχος. Το μόνο μέρος που εγώ όντως βλέπω συστημικό ρατσισμό είναι οι κλινικές αμβλώσεων, επειδή φαίνεται να στοχεύουν στην κοινότητα των Αφροαμερικανών», είπε. 

Βέβαια έκτοτε αποφάσισε να χαμηλώσει τους τόνους, δημοσιεύοντας χθες μια μακρά δήλωση στο Facebook, όπου έδειχνε να εκτιμά την πολιτική ενασχόληση της κόρης του.

«Χαίρομαι που νιώθει αρκετά σίγουρη στη σχέση μας ώστε να εκφράζει της αντίθετες απόψεις της δημοσίως», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την Στέφανι και άλλους να μιλήσουν ελεύθερα για τις απόψεις τους, όπως είπε.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάπας Φραγκίσκος: Αυτοκίνητό του μετατρέπεται σε ιατρείο για τα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / Πάπας Φραγκίσκος: Αυτοκίνητό του μετατρέπεται σε ιατρείο για τα παιδιά της Γάζας

«Το όχημα αυτό εκφράζει την αγάπη και την αλληλεγγύη της Αγιότητάς του για τους πιο ευάλωτους, τις οποίες δήλωνε σε όλη τη διάρκεια της κρίσης» στη Γάζα, δήλωσε ο Αντόν Σαφάρ, γενικός γραμματέας της Caritas Ιερουσαλήμ
LIFO NEWSROOM
Φιλόσοφος κυκλοφόρησε βιβλίο για την ψηφιακή χειραγώγηση που αποκαλύφτηκε ότι το έγραψε η τεχνητή νοημοσύνη

Διεθνή / «Φιλόσοφος» κυκλοφόρησε βιβλίο για την ψηφιακή χειραγώγηση που αποκαλύφτηκε ότι το έγραψε η τεχνητή νοημοσύνη

Ο Ιταλός δοκιμιογράφος Andrea Colamedici υποστηρίζει ότι το βιβλίο ήταν ένα «φιλοσοφικό πείραμα και μια παράσταση», όταν έγινε γνωστό ότι ο Κινέζος «συγγραφέας» δεν υπάρχει
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Διεθνή / Ο Τραμπ διατάζει την επαναλειτουργία του Αλκατράζ: «Θα φυλακίζουμε τους πιο βίαιους εγκληματίες»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της φυλακής του Αλκατράζ για «επικίνδυνους και υπότροπους εγκληματίες» – Σχέδιο που προκαλεί αντιδράσεις και πολιτικές ερμηνείες
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Διεθνή / Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επιβολή 100% δασμών σε ξένες ταινίες που προβάλλονται στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τη μείωση της κινηματογραφικής παραγωγής στο Χόλιγουντ ζήτημα εθνικής ασφάλειας
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση με τους Χούτι στην Υεμένη - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί ΗΠΑ στη Σανάα

Διεθνή / Κλιμακώνεται η ένταση με τους Χούτι στην Υεμένη - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί ΗΠΑ στη Σανάα

Νέοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί από τις ΗΠΑ στη Σανάα τραυματίζουν 14 πολίτες - Οι Χούτι απαντούν με πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ – Ραγδαία κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
LIFO NEWSROOM