Κόρη ρεπουμπλικανού υποψηφίου: «Για το όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου»

Κόρη ρεπουμπλικανού υποψηφίου: «Για το όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου» Facebook Twitter
0

Σίγουρα δεν είναι η προεκλογική καμπάνια που θα περίμενε κανείς από το παιδί ενός πολιτικού, αλλά η κόρη του ενός ρεπουμπλικανού υποψήφιου «παρακαλεί» τον κόσμο στο Μίσιγκαν «για όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου».

«Πείτε το σε όλους», έγραψε η Στέφανι Ρίγκαν σε ένα μήνυμα στο Twitter, που έχει γίνει viral, μετρώντας περισσότερα από 180.000 like.

Σε επόμενο μήνυμα, κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψάξουν μόνοι τους το παρελθόν του πατέρα της, Ρόμπερτ Ρίγκαν, γράφοντας: «Δεν νιώθω ασφαλής να μοιραστώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πιστεύω του, αλλά σας παρακαλώ ψάξτε τον και απλώς διαβάστε μόνοι σας».

Η Ρίγκαν θα είναι υποψήφιος στις τοπικές εκλογές τον ερχόμενο Αύγουστο.


Τα λόγια της Στέφανι Ρίγκαν αποτέλεσαν πλήγμα για τον πατέρα της, που «διαφημίζει» την αφοσιωμένη του οικογένεια στην ιστοσελίδα της καμπάνιας του, χρησιμοποιώντας διάφορες φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του.

Ο Ρόμπερτ Ρίγκαν μίλησε σε τοπικό κανάλι για τις απόψεις της κόρης του, τις οποίες απέδωσε στην «φιλελεύθερη πανεπιστημιακή εκπαίδευση».

«Όταν φεύγουν για το κολέγιο, βασικά μπλέκονται με αυτά τα μαρξιστικά, σοσιαλιστικά πανεπιστήμια και αρχίζει να τους γίνεται πλύση εγκεφάλου με πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα από εκείνα, με τα οποία τα μεγάλωσες», ανέφερε ο ίδιος. 

Ο Ρίγκαν, που στην ιστοσελίδα του, δηλώνει «τόσο συντηρητικός που κάνει τον Ρας Λίμπο [σ.σ. η ραδιοφβική «φωνή» της αμερικανικής δεξιάς] να δείχνει φιλελεύθερος», λέει πως με την κόρη του διαφωνούν στην συστημικό ρατσισμό, την λευκή υπεροχή και το Black Lives Matter.

«Είναι μεγάλη υπέρμαχος. Το μόνο μέρος που εγώ όντως βλέπω συστημικό ρατσισμό είναι οι κλινικές αμβλώσεων, επειδή φαίνεται να στοχεύουν στην κοινότητα των Αφροαμερικανών», είπε. 

Βέβαια έκτοτε αποφάσισε να χαμηλώσει τους τόνους, δημοσιεύοντας χθες μια μακρά δήλωση στο Facebook, όπου έδειχνε να εκτιμά την πολιτική ενασχόληση της κόρης του.

«Χαίρομαι που νιώθει αρκετά σίγουρη στη σχέση μας ώστε να εκφράζει της αντίθετες απόψεις της δημοσίως», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την Στέφανι και άλλους να μιλήσουν ελεύθερα για τις απόψεις τους, όπως είπε.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Διεθνή / Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Ο Τόμι Ρόμπινσον, γνωστός ακροδεξιός ακτιβιστής, υποστηρίζει ότι ο Έλον Μασκ πληρώνει τα νομικά του έξοδα στη δίκη του - Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση και γιατί η σχέση τους προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στη Βρετανία
LIFO NEWSROOM
Νορβηγία: Έκλεισε η πρεσβεία της Βενεζουέλας «χωρίς εξήγηση»

Διεθνή / Νορβηγία: Έκλεισε η πρεσβεία της Βενεζουέλας «χωρίς εξήγηση» - Πώς εμπλέκεται η φετινή νικήτρια του Νόμπελ Ειρήνης

«Ενημερωθήκαμε από την πρεσβεία της Βενεζουέλας ότι θα κλείσει τις πόρτες της, χωρίς να δώσει εξήγηση», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του νορβηγικού υπουργείου Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διεθνή / Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διαρρεύσαντα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ενώ τα αραβικά κράτη καταδίκασαν δημόσια τον πόλεμο στη Γάζα, ενίσχυσαν κρυφά τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ – μια συνεργασία που μπορεί να διαμορφώσει τη μελλοντική εκεχειρία
LIFO NEWSROOM