Πειραιάς: Κανένα «σημάδι ζωής» από τους απαγωγείς του επιχειρηματία - Τι λέει ο ξάδερφός του

Πειραιάς: Κανένα «σημάδι ζωής» από τους απαγωγείς του επιχειρηματία - Τι λέει ο ξάδερφός του Facebook Twitter
ΑΠΕ
0

Κορυφώνεται η αγωνία για τον επιχειρηματία από τον Πειραιά, καθώς οκτώ ώρες μετά την απαγωγή του οι δράστες δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, ούτε έχουν κάνει κάποιο τηλεφώνημα για λύτρα. 

Η απαγωγή συνέβη λίγο πριν τις 9π.μ, στην ακτή Θεμιστοκλέους, με θύμα τον επιχειρηματία Ν.Μ. που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή αφορολόγητων προϊόντων (ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής) από τρίτες χώρες και άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τέσσερις μεγαλόσωμοι άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα, που φορούσαν μπλούζες «ΕΚΑΜ», άρπαξαν τον επιχειρηματία και τον έβαλαν, διά της βίας, μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ένας ξάδελφος του θύματος είπε πως ο συγγενής του δεν είχε εκφράσει ποτέ κάποιον φόβο.

«Δεν τον απασχολούσε κάποιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ο ξάδερφός του δεν διέθετε φρουρά, ούτε είχε βγάλει άδεια οπλοφορίας.

Στο σημείο της απαγωγής βρίσκονται ακόμη αξιωματικοί της αστυνομίας, συλλέγοντας στοιχεία και καταγράφοντας τις μαρτυρίες κατοίκων. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM