Έκτακτο επίδομα θέρμανσης σε ορεινές περιοχές

Έκτακτο επίδομα θέρμανσης σε ορεινές περιοχές Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νέα έκτακτη επιδότηση θέρμανσης σε ορεινές περιοχές της λεγόμενης Β' Ζώνης αλλά και αύξηση της επιδότησης στην Α' Ζώνη προβλέπει υπουργική απόφαση.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι δικαιούχοι στους ορεινούς δήμους σε Αρκαδία, Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Κιλκίς, Μαγνησία, Ξάνθη, Πέλλα, Πιερία, Ροδόπη, Τρίκαλα και Χαλκιδική, ο οποίοι θα λάβουν 25 λεπτά ανά λίτρο πετρελαίου. 

Επίσης, οι δικαιούχοι σε Γρεβενά, Δράμα, Έβρο, Ευρυτανία, Ιωάννινα, Καστοριά, Κοζάνη, Σέρρες και Φλώρινα, θα πάρουν επιπλέον 12,5 λεπτά ανά λίτρο, δηλαδή και αυτοί 25 λεπτά ανά λίτρο. 

Όπως ορίζει η υπουργική απόφαση τα επιπλέον χρήματα για όσους πήραν πέρυσι το επίδομα θέρμανσης θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου.

Το κόστος του επιπλέον επιδόματος θέρμανσης υπολογίζεται σε 12 εκατομμύρια ευρώ και αφορά περίπου 100.000 νοικοκυριά. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Εν αναμονή προκαταρκτικής έρευνας - Ο τραγουδιστής θα κληθεί για εξηγήσεις μετά τη μήνυση

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Εν αναμονή προκαταρκτικής έρευνας - Ο τραγουδιστής θα κληθεί για εξηγήσεις μετά τη μήνυση

«Το να κατηγορείται κάποιος ότι έκανε μία πρόταση για να συνευρεθεί με κάποιον άλλον ενήλικα, δεν νομίζω πια ότι είναι και το πιο σοβαρό πράγμα στον κόσμο» ανέφερε ο δικηγόρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
Αγρότες:

Ελλάδα / Αγρότες: Κλείνουν και τις παρακαμπτήριες οδούς - Τι αποφάσισαν για τις γιορτές

Μετά το τέλος της χθεσινής πανελλαδικής σύσκεψης στις Σέρρες, οι αγρότες της χώρας αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση της κυβέρνησης για συνάντηση
THE LIFO TEAM