ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σίγουρη η υποψηφιότητα Νοτοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Θεσσαλονίκης

Σίγουρη η υποψηφιότητα Νοτοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει για την οριστικοποίησης της υποψηφιότητας της Κατερίνας Νοτοπούλου, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης. 

Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν πως η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης έχει τις προδιαγραφές για να φέρει ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα, ακόμα και να κερδίσει τον Δήμο. Ούτως ή άλλως, μετά την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μην είναι ξανά υποψήφιος η εκλογική μάχη στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αμφίρροπη.

Τις επόμενες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσει και την υποψηφιότητα του για το δήμο της Αθήνας. Για την ώρα το επικρατέστερο όνομα είναι εκείνο του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιουπόλου. 

Σήμερα, στις 16:00,  συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στα γραφεία του κόμματος. Στο επίκεντρο της συζήτησης αναμένεται να βρεθούν οι υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και η τακτική του κόμματος στις ευρωεκλογές. 

Πολιτική
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM