Νέα πληρωμή για τον Μάιο - Ποιοι δικαιούνται τα 534 ευρώ

Νέα πληρωμή για τον Μάιο - Ποιοι δικαιούνται τα 534 ευρώ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην διεξαγωγή νέας πληρωμής της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον μήνα Μάιο προσανατολίζεται το υπουργείο Εργασίας. Στόχος είναι οι πληρωμές να γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Περίπου 7.000 εργαζόμενοι από τους 526.000 και πλέον που τέθηκαν σε παράταση αναστολής τον μήνα Μάιο φέρεται να μην πληρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα 15 Ιουνίου το ποσό της ειδικής αποζημίωσης, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Έθνος».

Ως βασικές αιτίες για το ζήτημα αναφέρονται λάθη που εντοπίστηκαν στις αιτήσεις / υπεύθυνες δηλώσεις των εργοδοτών οι οποίες υποβλήθηκαν στο σύστημα «Εργάνη» ή και λάθη στους αριθμούς ΙΒΑΝ των τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων.

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Εργασίας στόχος είναι να πραγματοποιηθεί νέα πληρωμή έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε μετά τους απαραίτητους επανελέγχους να καταβληθεί η ειδική αποζημίωση στους δικαιούχους. Για τον Μάιο η ειδική αποζημίωση ανέρχεται σε 17,8 ευρώ ανά ημέρα αναστολής και έως 534 ευρώ για 30 ημέρες.

Οι μισθωτοί που πρέπει να πληρωθούν, εφόσον δεν τους καταβλήθηκε το ποσό των 534 ευρώ, όπως έπρεπε, φέρεται να έχουν εντοπιστεί από το σύστημα και δεν χρειάζεται να κάνουν εκ νέου δηλώσεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουσίες σε αυγά: Πιο ασφαλή εκείνα από «το κοτέτσι της γειτόνισσας» ή από το εμπόριο;

Ελλάδα / Ουσίες σε ελληνικά αυγά: Πιο ασφαλή εκείνα από «το κοτέτσι της γειτόνισας» ή από το εμπόριο;

Το δίλημμα στους καταναλωτές μετά την έρευνα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ΕΚΠΑ - Τι απαντά ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αυγού και ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Ελλάδα / Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια η πρώην δήμαρχος Μάνδρας, ο τότε προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας και η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής
LIFO NEWSROOM
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

Ελλάδα / Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

«Έχουν ήδη παραδοθεί 4 από τους καινούργιους συρμούς που θα έρθουν για να καλύψουν και το καινούργιο δίκτυο» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης
LIFO NEWSROOM