Live

 

 

Fresh Music #1, Ξενοδοχείο Πίνδαρος, Σοφοκλέους 24 & Αθηνάς, Πέμπτη 27/2, 19:00, ελεύθερη είσοδος.

Την ερχόμενη Πέμπτη η δημιουργική ομάδα του six d.o.g.s αφήνει για μια μέρα το γνωστό στενό της Αβραμιώτου και καταλαμβάνει για εξήντα λεπτά το εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο Πίνδαρος στην Ομόνοια. Στα 17 δωμάτια του ξενοδοχείου θα παίξουν ταυτόχρονα, για μια ώρα, 17 διαφορετικές μπάντες, από ένα ευρύ μουσικό φάσμα. Το στυλ θα διαφέρει από δωμάτιο σε δωμάτιο. Θα υπάρχουν δωμάτια με έναν μουσικό και άλλα με 10, από το ένα δωμάτιο θα ακούς ζεστή folk και από το παραδίπλα μανιασμένη trash. Οι επισκέπτες θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα ανάμεσα στα δωμάτια –και τους διαδρόμους– και να παρακολουθήσουν όποιες από τις μπάντες θέλουν. Όλα τα live θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα στις 8 το βράδυ και θα υπάρχουν συγχρονισμένα ρολόγια στους τοίχους όλων των δωματίων, ώστε να τελειώσουν και ταυτόχρονα. Floor plan: Δωμάτια 1-2: Lower Parts, Δωμάτιο 3: The Corpses, Δωμάτιο 4 : Drog a Tek, Δωμάτιο 5: Rita Moss, Δωμάτιο 6: Bombing the Avenue, Δωμάτιο 7: Ghone, Δωμάτιο 9: Τα καβούρια της φρίκης, Δωμάτιο 10: Noise Figures, Δωμάτιο 11: Lola's Bad, Δωμάτιο 12: Pan Pan, Δωμάτιο 13: Felizol, Δωμάτιο 14: Άγγελος Κυρίου, Δωμάτιο 15: Solarmonkeys, Δωμάτιο 16: Trashy, Δωμάτιο 17: Στυλιανός Τζιρίτας, Δωμάτιο 18: Elektonik Μeditation.

 

Party

 

 

Blood Opera, Παρασκευή 28/2, Κύτταρο, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, 22:00, €10 με σφηνάκι

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου η ομάδα των Say What παρουσιάζει στο Κύτταρο τη μεγαλύτερη παραγωγή της ως τώρα, ένα από τα τρομακτικότερα carnival parties στην Αθήνα. Θα υπάρχουν ειδικά κοστούμια, 500 κιλά αίμα νέον, ειδική κατασκευή «στοιχειωμένου σπιτιού» που θα περιβάλλει το DJ booth, σέξι, αλλά και «κατεστραμμένες» χορεύτριες, drinking games και πολλά άλλα. Την ηχητική υπόκρουση της βραδιάς θα αναλάβουν οι residents της ομάδας Zombalistic και Cray, οι locals Μαρίνα και DJ Young και δύο γνωστά ονόματα της Αμερικανικής ηλεκτρονικής σκηνής. Ο ETC! ETC! από το Λος Άντζελες έχει κυκλοφορήσει δουλειές του σε μεγάλες δισκογραφικές όπως οι Mad Decent, Teenage Riot Records, Party Like USA, Rot10 Musik, T & A, ενώ και ο Ookay έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε μεγάλα φεστιβάλ του πλανήτη.

 

Fasma Festival

 

 

Το Fasma αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια ανάδειξης των ποικίλων εκφάνσεων της σύγχρονης αστικής τέχνης. Από την πειραματική μέχρι τη χορευτική μουσική και από τις οπτικο-ακουστικές εγκαταστάσεις ως τα τεχνικά workshops, το Fasma στοχεύει στη σύζευξη της τέχνης με την τεχνολογία, τη μουσική και τον πολιτισμό, προσκαλώντας το κοινό να βιώσει μια πολύπλευρη εμπειρία. Με συμμετοχές από περισσότερους από 50 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, το Fasma παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στις καινοτόμες καλλιτεχνικές δημιουργίες, όπως αυτές εκφράζονται μέσα από την ψηφιακή τεχνολογία. Το Fasma θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Μαρτίου σε διαφορετικούς χώρους του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Πρόγραμμα: 28/2, 21:00,Camp: Pan, Helm, Dalgish, Mohammad, Vinyl Microstore DJs, 00:00 six d.o.g.s: Livity Sound, Kowton, Asusu, Benijha, Tendts, We Sink, 11:30 Astron bar: Smoke Machine, Diskonnected Morah. 1/3, 21:00, Ρομάντσο: Modal Analysis, AnD, Cassegrain, Yves De Mey, Sawf, ANFS, Matthieu Gayon, Kondaktor, 1/3, 00:00, Astron Bar: Audio Atlas, Miltiades, Roman & Manu. 2/3, 17:00 closing party Art Tower, Finn Johannsen, Paul Plehr, Zorz, Unmoved Mover.

 

 

Saristra Festival in Athens

 

 

Τo Saristra Festival της Κεφαλονιάς, ένα φοβερό μουσικό και εικαστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στην πλατεία του ερειπωμένου χωριού των Βλαχάτων, έρχεται στην Αθήνα και sτο Ρομάντσο για μια συναυλία αλληλεγγύης και συμπαράστασης των σεισμοπαθών την Πέμπτη 27/2.