Ένα καλοκαιρινό Dirty Martini που θα σας ξετρελάνει

Ένα καλοκαιρινό Dirty Martini που θα σας ξετρελάνει Facebook Twitter
0

Τώρα που έφτασε το καλοκαίρι, τα cocktails έχουν την τιμητική τους. Δροσιστικά και ιδιαίτερα, μπορείς να βρεις πολλές διαφορετικές γεύσεις με πολλούς συνδυασμούς τόσο σε χυμούς και σιρόπια όσο και σε αλκοόλ. Βέβαια υπάρχουν και εκείνα τα cocktails που είναι κλασσικά, και για κάποιους λίγο παρωχημένα, λίγο βαρετά... Όπως για παράδειγμα το Dirty Martini, ένα πολύ ιδιαίτερο ποτό, πουσυνδυάζει το αλμυρό και το πικρό, αλλά ταυτόχρονα αδιάφορο. Ωραίο και το τζιν αλλά άμα θέλετε να δώσετε ένα twist το ποτό σας, αντικαταστήστε το τζιν με τεκίλα!  

Ναι, ναι η κλασσική συνταγή εμπεριέχει τζιν, αλλά δοκιμάστε μια λευκή τεκίλα με μια εσάνς εσπεριδοειδών και θα καταλάβετε τη διαφορά.  Δεν θα σας κρίνει κανείς για την επιλογή σας, αλλά και να σας κρίνει, εσείς δεν θα χάσετε ούτε από τη γεύση ούτε από την αίσθηση. Η συνταγή για το πιο ιδιαίτερο καλοκαιρινό Martini είναι εδώ:  

  

Πώς να φτιάξετε ένα Dirty Tequila Martini 

Συστατικά: 

70 ml Tequila Blanco 

10 ml άλμη της επιλογής σας (δοκιμάστε πράσινη ντομάτα) 

10 ml ξηρό βερμούτ 

2-3 σταγόνες bitters πορτοκαλιού 

Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα shaker, μαζί με πάγο. Σουρώστε το σε ένα ποτήρι και προσθέστε μια ελιά και μια λωρίδα ξύσμα πορτοκαλιού και καλή απόλαυση! 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ