5 τιπς για το πλύσιμο του μαγιό -Πώς να το διατηρήσετε σε άψογη κατάσταση

Vintage φωτογραφία με μαγιό Facebook Twitter
Φωτ: Nathan Anderson on Unsplash
0

Λένε ότι μέσα στην βαλίτσα των διακοπών χρειάζονται πολλά μαγιό και μόνο δυο-τρία ρούχα και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο.

Στις διακοπές περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας στην παραλία, κάνοντας βουτιές, ηλιοθεραπεία, παίζοντας ή διασκεδάζοντας σε κάποιο beach bar.

Το μαγιό, λοιπόν, είναι το ρούχο που φοράμε περισσότερες ώρες, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να διατηρήσει το χρώμα του αλλά και το σχήμα του, ώστε να το έχουμε και το επόμενο καλοκαίρι.

Το πλύσιμό του είναι σημαντικό και υπάρχουν κάποιες συμβουλές που χρειάζεται να γνωρίζουμε, ώστε να παραμείνει στην κατάσταση που το αγοράσαμε.

Τι πρέπει να προσέχετε στο πλύσιμο των μαγιό

  1. Ξεπλένουμε το μαγιό με κρύο νερό μετά από κάθε χρήση για να απομακρυνθεί το αλάτι ή το χλώριο αλλά και να διατηρήσει τη φόρμα του.
  2. Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε απορρυπαντικό, ποντάρουμε σε ένα μαλακό απορρυπαντικό. Πάντως, είναι καλύτερο να προτιμήσουμε μόνο σε άφθονο νερό.
  3. Αφού το πλύνουμε, το στίβουμε καλά με τα χέρια, χωρίς να το τραβάμε και ξεχειλώσει.
  4. Για να στεγνώσει, επιλέγουμε να το τοποθετήσουμε σε μια ευθεία επιφάνεια ή απλώστρα με σχοινί για να μην χαλάσει το σχήμα του.
  5. Αποφεύγουμε να το βάλουμε σε σημείο που πέφτει απευθείας ήλιος, καθώς μπορεί να ξεθωριάσει.
Lifehacker
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ